Το «Estrella» είναι το γευστικό αστέρι της Θεσσαλονίκης – Γνώρισε το μαγαζί που «γοήτευσε» τον Παγκόσμιο Τύπο [εικόνες]

10:48 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Με αφετηρία το world street food, το «Estrella» έχει κάθε λόγο να θεωρείται ένα από τα πιο ξακουστά στέκια της Θεσσαλονίκης! Mε έμπνευση το καθημερινό, casual φαγητό, συνδυασμένο με το all day breakfast και brunch, το cozy μαγαζάκι της συμπρωτεύουσας έχει καταφέρει να κερδίσει τα βλέμματα και να τραβήξει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου Τύπου.

Γράφει η Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Αναφορές από τα The Guardian,

BBC Olive, National Geographic, Dailly Telegraph και New York Times κάνουν τη φήμη του να εκτοξεύεται και δημιουργεί το αδιαχώρητο στο κατώφλι του. Το μεγάλο μυστικό, φυσικά, τα ευφάνταστα και γεμάτα αρώματα πιάτα του. Ομελέτα με αβοκάντο, κρέμα φέτας και σχοινόπρασο, ζεστό ψωμί με αυγά, τρούφα και τυροσαλάτα, scrambled με ντομάτα και λουκάνικο αλλά και bagel με αυγό, τριπλό μπέικον και spicy beetroot mayo σε απογειώνουν γευστικά. Τη λίστα με τις best sellers προτάσεις συμπληρώνει το Ottoman μπέργκερ από αρνίσιο κιμά που σερβίρεται με καραμελωμένα κρεμμύδια, φέτα, καυτερή πιπεριά, μουστάρδα και μπαχαρικά.

1 από 15 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κι αν νομίζεις ότι στις νόστιμες ιδέες μπαίνει φρένο, κανείς λάθος! Ο ταλαντούχος σεφ, Δημήτρης Κοπαράνης, με τον ιδιοκτήτη Κώστα Καπετανάκη, τη γλυκιά σύζυγό του και συνιδιοκτήτρια Μαρία αλλά και μία δεμένη ομάδα συνεχίζουν να δημιουργούν καινούργια καλούδια. Εξαιρετικά pancakes με τσένταρ, εκλέρ με φρούτα του δάσους, prettteclair σε σου από τσουρέκι με πραγματική σοκολάτα και πίτσα με πανσέτα αποκτούν τους φανατικούς τους.

Ιδιαίτερη αναφορά απαιτεί το περιβόητο μπουγατσάν! Ένα γλυκό ανάμεσα σε κρουασάν και μπουγάτσα έρχεται στο τραπέζι σου συνοδεία κρέμας μπουγάτσας και σοκολάτας και σε κάνει να ταξιδεύεις με μία μπουκιά στα ουράνια.

The post Το «Estrella» είναι το γευστικό αστέρι της Θεσσαλονίκης – Γνώρισε το μαγαζί που «γοήτευσε» τον Παγκόσμιο Τύπο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα