Το Due Cavalieri γιορτάζει 6 χρόνια και μας προσκαλεί

14:23 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Λένε ότι η αντοχή στο χρόνο είναι συνώνυμο της επιτυχίας για ένα μαγαζί.

Το Due Cavalieri όμως δεν μετράει απλά 6 χρόνια, αλλά χιλιάδες βραδιές και στιγμές στη Μαρίνα Φλοίσβου με τον κόσμο του μαγαζιού να γιορτάσουμε μαζί με εκείνους που αγάπησαν το μαγαζί, αλλά και με όλους όσους θα το αγαπήσουν.

Το Σάββατο 07/09 από νωρίς το απόγευμα σας περιμένουμε να απολαύσετε τον καφέ σας κοντά στη θάλασσα.

Με την δύση του ήλιου οι djs Ελένη Κολοκοτρώνη από τον Sfera

102.2 και Παντελής Στασινός από τον Nitro 102.5, θα κάνουν την αρχή όπως αυτοί ξέρουν. Η νύχτα συνεχίζεται με τους Jason Wasabi, John Chouliaras και Nicolas Mittakos ανεβαίνουν στα decks, απογειώνοντας το πάρτι και η νύχτα του Σαββάτου θα μοιάζει απλά πολύ μικρή για την διασκέδαση που θα ακολουθήσει.

Όλοι εκείνοι που αφέθηκαν σε ατέλειωτα πρωινά με καφέ δίπλα στα σκάφη και τη θάλασσα, που ήπιαν την μπίρα τους παρέα με ξεχωριστά συνοδευτικά. Που ένιωθαν σαν στο σπίτι τους εμπιστευόμενοι τη βραδιά τους στο service που αποτελεί ορόσημο για το μαγαζί μας. Που την μουσική πλευρά του Due Cavalieri σε κάποια από τις τρεις μουσικές συλλογές που έχουμε κυκλοφορήσει. Που ήξεραν ότι στην μπάρα του θα έβρισκαν το αγαπημένο τους malt, το αγαπημένο τουςcognac, την αγαπημένη τους ετικέτα, κάποιο από τα χαρακτηριστικά cocktail.

Το Due Cavalieri προσκαλεί όλους εκείνους που το γνώρισαν όλα αυτά τα χρόνια και το αγάπησαν και αυτούς που θα το γνωρίσουν και θα τους γίνει συνήθεια. Αυτή η βραδιά είναι για όλους εκείνους.

Ραντεβού το Σάββατο 07/09 στο Due Cavalieri. Για να γιορτάσουμε τα χρόνια που πέρασαν και αυτά που έρχονται!

Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο, Κρατήσεις: 210 9851247

Keywords
Τυχαία Θέματα