Το Audiorama γιορτάζει ένα χρόνο και επιστρέφει στο χώρο του εγκλήματος (Six D.o.g.s.)

Το Audiorama είναι ένα record label/ club night με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί επίσης μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ιδέα, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για το βινύλιο και τη house μουσική.

Ένα χρόνο πριν πραγματοποιήθηκε το πρώτο Audiorama

club night στο Gig space του six d.o.g.s. Στις 21 Μαρτίου 2014 λοιπόν, το project γιορτάζει, στο ίδιο μέρος, τα πρώτα του γενέθλια καθώς επίσης και την πρώτη του κυκλοφορία. Αυτή τη φορά μαζί με τους Lee Burton και Bodj, καλεσμένος στα decks, άλλο ένα μέλος της οικογένειας του Audiorama, ο Έλληνας DJ και μουσικός παραγωγός, Alex Dimou. Οι τρείς τους θα παρουσιάσουν sets που θα περιλαμβάνουν, τις νέες τους δουλειές καθώς επίσης και μελλοντικές κυκλοφορίες του Audiorama.

Ο Alex Dimou, κατά κόσμον Αλέξανδρος Δήμου είναι ένας Έλληνας παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής. Παρ’όλη την απόσταση του, από το κέντρο της Αθήνας, καθώς μένει στη Λαμία, τίποτα δεν του στάθηκε εμπόδιο στο να κάνει το όνομα του να συζητιέται διεθνώς για την εξαιρετική του αισθητική στη μουσική.

Η μουσική του έχει κυκλοφορήσει σε δισκογραφικές εταιρείες όπως οι Get Physical Music, Kindisch, Plastic City, Klik Records, Parquet Recordings, Funk Farm, Rhythmetic, Quantized Music, Elite Records κτλ. Έχει εμφανιστεί σε events/ clubs όπως τα Ministry of Sound (Αγγλία), Shelbourne/This is Miami party (Αμερική), Cookies (Γερμανία), KaZantipz21 (Ουκρανία), Formula (Ρωσία), Reworks Festival (Ελλάδα), και φυσικά στο six d.o.g.s.

Keywords
Τυχαία Θέματα