Της μόδας τα… λεσβιακά – Με ποια ανταλλάζει καυτά φιλιά η Κέλι Μπρουκ! [βίντεο]

Στην προτελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Celebrity Juice, η Κέλι Μπρουκ είπε να βάλει φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό και να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση.

Η Κέλι Μπρουκ ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της (γιατί όχι και ως παρουσιάστρια!), μιας και την επόμενη εβδομάδα θα είναι το τελευταίο της επεισόδιο ως αρχηγός της ομάδας που δίνει την παράστασή της στο τηλεοπτικό σόου Celebrity Juice.

Έτσι, λοιπόν, για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είπε να το ρίξει σε ερωτύλους τρόπους, ανταλλάσοντας φιλιά με την συνάδελφό της Χόλι Γουίλομπι.

Η 33χρονη μελαχρινή σταρ ήταν συνεχώς με το χαμόγελο στα χείλη και εφευρίσκοντας ένα τηλεοπτικό τέχνασμα κέρδισε την πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού.

Και μάλιστα παραδέχθηκε, αστειευόμενοι βέβαια , ότι χρησιμοποίησε την προτελευταία παράστασή της για να βρει στη συνέχεια μια παρόμοια δουλειά στην τηλεόραση, πιστεύοντας ότι θα ανοίξουν αρκετές πόρτες στην καριέρα της.

Μετά το τηλεπαιχνίδι, το οποίο φιλοξενείται από τον εκκεντρικό παρουσιαστή Κέιθ Λέμον, η Κέλι πόσταρε στο Instagram τη φωτογραφία με το καυτό-λεσβιακό φιλί γράφοντας: «Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτό θα με πάρει άλλη δουλειά ) # # Oooush CelebJuice».

Αν και ξεκίνησε ως ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας εκ των πολλών δοκιμασιών της εκπομπής εκτυλίχθηκε σε μια αρκετά σέξι σκηνή!

Τόσο η Χόλι όσο και η Κέλι κλήθηκαν να φορέσουν ροζ ρόμπες κάνοντας τα μαλλιά τους κοτσίδες και στη συνέχεια, σύμφωνα με τη δοκιμασία έπρεπε να πιπιλίσουν ένα κομμάτι χαρτόνι που έγραφε «Smash», δίνοντας η μία στην άλλη το χαρτόνι για να το πιπιλίσει.

Ωστόσο, το χαρτόνι έπεσε κάτω, αφήνοντας εντελώς τυχαία τα χείλη τους να ενωθούν χαρίζοντας ένα όμορφο και σέξι στιγμιότυπο στους τηλεθεατές.

Η Μπρουκ έγραψε και στο Twitter της σχολιάζοντας το επικείμενο τέλος αυτής της εκπομπής την ερχόμενη Πέμπτη, αστειευόμενη και πάλι: «Σήμερα είναι η προτελευταία μου εμφάνιση #απολύθηκα : (# celebjuice».

Αφήνοντας το στούντιο μετά το γύρισμα των τελευταίων επεισοδίων την περίμεναν πολλά μπουκέτα με λουλούδια, προφανώς με υπογραφές θαυμαστών της.

Χθες το βράδυ μετά από την παράσταση πρόσθεσε επίσης: «Συντονιστείτε την επόμενη Πέμπτη για το Final Juice Celeb μας # Emosh # Oussshh».

Keywords
Τυχαία Θέματα