Την βρήκαν γυμνή και τραυματισμένη στην Κω χωρίς να θυμάται τίποτα

Τραυματισμένη στο σώμα και στο πρόσωπο και με ελάχιστα ρούχα βρέθηκε μία 37χρονη Ιταλίδα στην Κω με το αξιοσημείωτο της υπόθεσης να είναι πως η τουρίστρια δεν θυμάται τίποτα για το πώς βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα δεν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, κάτι που έδειξε και η ιατροδικαστική εξέταση. Όπως είπε η ίδια, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με μία φίλη της για διασκέδαση με τουριστικό λεωφορείο μαζί με όλο το γκρουπ των Ιταλών που παραθερίζουν σε μεγάλο ξενοδοχείο στο Μαστιχάρι. Όταν συγκεντρώθηκαν για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, εκείνη δεν εμφανίστηκε και τα ίχνη της χάθηκαν ως το πρωί που βρέθηκε αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ.

Ασθενοφόρο παρέλαβε την 37χρονη Ιταλίδα και τη μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, αλλά στη συνέχεια διακομίστηκε μέσω του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Πάντως, δεν είναι σε θέση να θυμηθεί τι έγινε και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω που ερευνούν τη μυστηριώδη υπόθεση καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι κάποιος επιχείρησε να τη ληστέψει ή να τη βιάσει και επειδή αντιστάθηκε την ξυλοκόπησε αλύπητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα