Η Bild έφτιαξε ανθελληνικές αφίσες και προτείνει στα κόμματα να τις υιοθετήσουν [εικόνες]

Τις δικές της προτάσεις για την προεκλογική εκστρατεία των γερμανικών κομμάτων κάνει η εφημερίδα Bild η οποία δημοσίευσε αφίσες για το ποιες θα έπρεπε να είναι οι υποσχέσεις των κομμάτων απέναντι στον λαό. Φυσικά όλες τους αφορούν την Ελλάδα!

Κοινός παρονομαστής και στις πέντε περιπτώσεις είναι η απαίτηση να μην δαπανηθούν άλλα χρήματα για την στήριξη της ελληνικής οικονομίας με την κάθε αφίσα πάντωνς να είναι προσαρμοσμένη στο «πνεύμα» του κάθε κόμματος:

Οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ
φαίνεται σαν να λένε «ούτε ένα σεντ περισσότερο για την Ελλάδα. Η Γερμανία να παραμένει ισχυρή».Οι σοσιαλδημοκράτες λένε «Οχι νέα δισεκατομμύρια για την Ελλάδα», ασκώντας έτσι κριτική στη βοήθεια που έχει ήδη προσφέρει η Γερμανία.Οι Πράσινοι καλούν τους ψηφοφόρους να μην δώσουν χρήματα στην Ελλάδα με το σύνθημα «ο Γιούρκεν και η Κατρίν δεν δίνουν τίποτα για την Ελλάδα. Εσύ;».Πιο δυνατά στο παιχνίδι -σύμφωνα τουλάχιστον με την Bild- μπαίνει και η γερμανική αριστερά η οποία προειδοποιεί για τον κίνδυνο επανάστασης(!) σε περίπτωση που το Βερολίνο εγκρίνει νέα βοήθεια προς την Ελλάδα.1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στην αφίσα των Χριστιανοδημοκρατών του CDU η Αγκελα Μέρξελ εμφανίζεται να λέει «Ούτε σεντ παραπάνω για την Ελλάδα. Έτσι θα παραμείνει η Γερμανία δυνατή».

Keywords
Τυχαία Θέματα