Την Δευτέρα δικάζεται ο Λιάπης – Γύρισε από την Μαλαισία για να δώσει το «παρών»

Εσπευσμένα επέστρεψε στην Αθήνα ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Λιάπης, βάζοντας τέλος στις εξωτικές του διακοπές, αμέσως μετά το σκάνδαλο με τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο. Ο κ. Λιάπης έφθασε στην Ελλάδα κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να παραστεί στη δίκη που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τη διαγραφή του από την Νέα Δημοκρατία,

ο πρώην υπουργός Μεταφορών αναχώρησε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, στέλνοντας το δικηγόρο του να παραστεί στη δίκη που εκκρεμούσε με κατηγορίες για πλαστή δήλωση και πλαστογραφία, η οποία τελικά αναβλήθηκε για τη Δευτέρα.

Μάταια τον περίμεναν δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, γιατί ο πρώην υπουργός είχε πετάξει για τη Μαλαισία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικηγόροι του έκριναν και του πρότειναν να παραστεί στη δίκη τη Δευτέρα, να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός και να αποφύγει τις δηλώσεις ή τα σχόλια στα ΜΜΕ κάτι στο οποίο φαίνεται να συμφώνησε. Έτσι, ο Μιχάλης Λιάπης, τα επόμενα 24ωρα, θα συνομιλήσει με τους δικηγόρους του, προκειμένου να αποφασιστεί η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει τόσο μέσα όσο και έξω από το δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα