Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο και αναβολή της δίκης του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η δίκη του Βαγγέλης Μαρινάκη για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης αναβάλλεται καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα, με αποτέλεσμα η αίθουσα να εκκενωθεί...

Δύο τηλεφωνήματα αγνώστων αρχικά στην εφημερίδα «Έθνος» και μετά στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ 1 για βόμβα στο Εφετείο όπου θα εκδικάζονταν η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Σάββα Θεοδωρίδη

για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης το 2013, οδήγησαν τους ανθρώπους του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών να εκκενώσουν το κτίριο και να πραγματοποιήσουν εξονυχιστικούς ελέγχους.

Αυτό βέβαια είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθούν όλες οι δικαστικές υποθέσεις μαζί και αυτή των Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης το 2013 στο ΟΑΚΑ και στην εισβολή των δύο ανδρών στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ημίχρονο του τελικού.

Αξίζει να σημειωθεί στις πως στις 28 Μαρτίου 2014, τόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης πρωτόδικα είχαν αθωωθεί λόγω αμφιβολιών, ωστόσο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής πρώτης απόφασης και η υπόθεση πέρασε στο Εφετείο Αθηνών.

Μετά όμως, από τα δύο τηλεφωνήματα η εκδίκαση που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη (14/1) δεν θα τελεστεί καθώς αναβλήθηκε.

The post Τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο και αναβολή της δίκης του Βαγγέλη Μαρινάκη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα