Γιατί δεν πρέπει να βάζεις τη μαμά σου στο αυτοκίνητο; [βίντεο]

Όλοι μας έχουμε μετανιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας που βάλαμε στη θέση του συνοδηγού τη μητέρα μας, ο καθένας από εμάς για διαφορετικούς λόγους. Όλοι όμως έχουμε ένα κοινό: Θα σκεφτούμε πολύ πριν ξανακάνουμε το ίδιο λάθος.

Ο λόγος; Απλός. Φαίνεται πως η μητέρα μας αισθάνεται πολύ πιο απελευθερωμένη στο αυτοκίνητο και νιώθει πως την ώρα που οδηγούμε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να μας πει ό,τι μας έχει μαζεμένο, να βγάλει τα απωθημένα της και να γκρινιάξει μέχρι… τροχαίου.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, η μητέρα του οδηγού μιλά ακατάπαυστα, φωνάζει σε σημείο που μας πονοκεφαλιάζει

και ωρύεται για όποιο λόγο μπορεί να περάσει από το μυαλό σας. Ο παρατηρήσεις στο γιο της, οι παράλογες απαιτήσεις της και η προσπάθειά της να τραγουδήσει βγάζουν τον οδηγό εκτός εαυτού.

Ωστόσο, μάνα είναι μόνο μία και μπορεί αν βρισκόταν οποιοσδήποτε άλλος στη θέση της να τον πετούσαμε έξω από το αυτοκίνητο, όμως στη δική της περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Αν κι εσείς έχετε πέσει «θύμα» της μητέρας σας, σίγουρα θα καταλάβετε και με το παραπάνω τα 3 μαρτυρικά λεπτά που πέρασε ο νεαρός οδηγός στο αυτοκίνητο με τη μαμά - τύραννο.

The post Γιατί δεν πρέπει να βάζεις τη μαμά σου στο αυτοκίνητο; [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα