Τι θα δούμε σήμερα: ΗΠΑ – Γερμανία, Πορτογαλία – Γκάνα, Αλγερία – Ρωσία, Νότια Κορέα – Βέλγιο

Η φάση των ομίλων ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις , πριν το Μουντιάλ περάσει σε άλλες καταστάσεις, αυτές των νοκ-άουτ παιχνιδιών...

Η.Π.Α – Γερμανία

Η Γερμανία είναι η πρωτοπόρος στον όμιλο αλλά ακόμα δεν έχει προκριθεί καθώς έχει τέσσερις βαθμούς. Η Γερμανία θέλει τη νίκη με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να κατακτήσουν την πρώτη θέση που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης. Από την άλλη οι Αμερικανοί έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους στους δυο προηγούμενους αγώνες και στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής θέλουν απλά έναν βαθμό για να προκριθούν.

Ώρα

σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ sports, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Περναμπούκο, Ρεσίφε

Αξίζει να το δεις: Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο και αν θα καταφέρουν να προκριθούν και οι δυο ομάδες.

Πορτογαλία – Γκάνα

Οι Πορτογάλοι έχουν απογοητεύσει με την απόδοση τους. Το μεγάλο τους αστέρι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δείχνει επηρεασμένος από τους τραυματισμούς του και γενικότερα στην ομάδα δεν υπάρχει καλό κλίμα. Από την άλλη, στην Γκάνα, είδαν το «φως» της δημοσιότητας, φήμες που την εμπλέκουν σε στημένα παιχνίδια. Η Γκάνα αγωνιστικά την προηγούμενη αγωνιστική πήρε την ισοπαλία και μαθηματικά έχει ελπίδες.

Ώρα σύσκεψης: 19:00, ΝΕΡΙΤ

Συνάντηση κορυφής: Εστάντιο ντε Μπραζίλια, Μπραζίλια

Αξίζει να το δεις: Για το αν η Πορτογαλία μπορεί να κάνει την υπέρβαση και σε συνδυασμό αποτελεσμάτων να προκριθεί , όμως θέλει νίκη με πολλά γκολ για να καλύψει την διαφορά

Aλγερία – Ρωσία

Στον τελευταίο όμιλο, η πρώτη θέση έχει κριθεί καθώς την έχει το Βέλγιο με 6 βαθμούς. Η δεύτερη θέση όμως είναι ανοικτή. Η Αλγερία με τη Ρωσία θα την διεκδικήσουν στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Η ομάδα από την ζώνη της Αφρικής στο προηγούμενο παιχνίδι έβαλε τέσσερα γκολ στην Νότια Κορέα, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και θέλει αντίστοιχη συνέχεια στο τελευταίο ματς του ομίλου. Η Ρωσία, από την πλευρά της, γνωρίζει ότι αν κερδίσει έχει προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ώρα σύσκεψης: 23:00, ΝΕΡΙΤ sports, Live koolnews.gr

Συνάντηση κορυφής: Αρένα ντα Μπασάντα, Κουριτίμπα

Αξίζει να το δεις: Για το ποια ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Νότια Κορέα – Βέλγιο

Η ομάδα του Βελγίου έχει κατοχυρώσει την πρώτη θέση στον όμιλο και επιχειρεί να κάνει το απόλυτο στον όμιλο, πριν ετοιμαστεί για τους «16» της διοργάνωσης. Η Κορέα θέλει ένα μικρό θαύμα για την πρόκριση, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί, οπότε καλύτερο θα ήταν να συμβιβαστεί με τον έννοια και την σημασία του αποκλεισμού.

Ώρα σύσκεψης: 23:00, ΝΕΡΙΤ

Συνάντηση κορυφής: Αρένα Κορίνθιανς, Σάο Πάολο

Αξίζει να το δεις: Για το αν οι ποδοσφαιριστές του Μαρκ Βίλμοτς καταφέρουν να κάνουν το απόλυτο στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων ή αν η Κορέα θα πάρει την πρώτη της νίκη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα