Στους «16» Γαλλία, Ελβετία: Εκουαδόρ – Γαλλία 0 – 0, Ονδούρα – Ελβετία 0 – 3

H Γαλλία με το Εκουαδόρ έμειναν στο μηδέν, η Ελβετία νίκησε την Ονδούρα, με 3-0. Συνεπώς στην επόμενη φάση προκρίνονται η Γαλλία και η Ελβετία...

Έτσι παρατάχθηκαν:

Για το Εκουαδόρ, ο Ντομίνγκεζ ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Παρέδες, αριστερά ο Αγιοβί και στο κέντρο της άμυνας ο Γκουάγκουα, με τον Εράσο. Στα χαφ ο Μίντα και ο Νομπόα, δεξιά ο Α. Βαλένσια, αριστερά ο Μοντέρο

και στην επίθεση ο Αρόγια με τον έτερο, Βαλένσια.

Για την Γαλλία ο Γιορίς στον «άσσο», δεξιά ο Σανιά, αριστερό ο Ντινιέ και στο κέντρο της άμυνας ο Κονσιενλί, με τον Σακχό. Στην τριάδα των χαφ ήταν οι Ματουιντί, Σνάιντερλεν και ο Ματουιντί. Στην επίθεση ο Γκριενζμάν, ο Σισοκό και ο Μπενζεμά.

Κακό ματς, χωρίς γκολ.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Γαλλία και το Εκουαδόρ, ήταν πολύ κακή ειδικά στο πρώτο ημίχρονο καθώς μόνο δύο φάσεις είναι άξιες αναφοράς. Η κεφαλιά του Πογκμπά, από την μεριά των Γάλλων και η χαμένη ευκαιρία του Βαλένσια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο μέσος της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ αποχώρησε, λόγω αποβολής και ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε. Η μπάλα σε αρκετές περιπτώσεις πήγαινε πάνω κάτω. Οι δύο ομάδες έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες.

Τελικώς οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν. Η Γαλλία προκρίθηκε στην επόμενη φάση, ενώ το Εκουαδόρ αποκλείστηκε από την διοργάνωση, καθώς η Ελβετία νίκησε και κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλο.

Εύκολη νίκη και πρόκριση

Η Ελβετία έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στην Ονδούρα, την οποία και νίκησαν εύκολα, με 3-0. Η νίκη αυτή τους χαρίζει την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα