Τι ήταν αυτό που έκανε έξω φρενών τον Τσιμιτσέλη και τα έχωσε στο Τwitter!

18:26 4/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Είναι αλήθεια ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχει δείξει ποτέ σημάδια έκρηξης και εκνευρισμού στην προσωπική του ζωή καθώς πρόκειται για έναν αρκετά ήπιο χαρακτήρα.Ωστόσο δεν ήθελε και πολύ να βγει εκτός εαυτού και να τα χώσει εκφράζοντας τις αντιδράσεις του σε έναν χώρο (κοινωνικής δικτύωσης) οικείο για τον ίδιο, όπως είναι το Τwitter.

Ο ηθοποιός ξέσπασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter αναφερόμενος στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί «Άντρες έτοιμοι για όλα» και η οποία έχει ξεκινήσει

την καλοκαιρινή της περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον Τσιμιτσέλη, ο Δήμος Πατρών και Αγρινίου δεν δέχτηκε να ανέβει η θεατρική παράσταση σε αυτές τις πόλεις επειδή οι ηθοποιοί εμφανίζονται ημίγυμνοι.

Όταν ο ταλαντούχος ηθοποιός ενημερώθηκε γι' αυτή την απόφαση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «τιτίβισε» φανερά εκνευρισμένος στον προσωπικό του λογαριασμό: «Προς Δήμο Πατρών και Αγρινίου (τα μέρη που μεγάλωσα). Ζούμε στο 2013! Κάθε μέρα εδώ και χρόνια βλέπουμε τα πάντα όλα μέσα από τις τηλεοράσεις. Από απευθείας δολοφονίες, βιασμούς, τσόντες μέχρι ότι δεν θα μπορούσε κανένας να φανταστεί δύο δεκαετίες πριν. Και τώρα το 2013 σας σοκάρει να δείτε πέντε άντρες με μαγιό;;; Αυτός ο ξεφτιλισμένος πουριτανισμός από πού βγαίνει; Ένα από τα προβλήματα στο χώρο του πολιτισμού είναι ότι πάρα πολλοί δεν θα έπρεπε να ασχολούνται μαζί γιατί δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν. Μεγαλύτερη ντροπή πρέπει να νιώθουν αυτοί παρά εγώ που εκθέτω αυτό το κολασμένο και αμαρτωλό μου σώμα βεβηλώνοντας τα ελληνικά θέατρα στη χώρα του Αριστοφάνη!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα