Ντου(ρμάζ) στα Πηγάδια

Ο Ολυμπιακός, με έναν τρομερό Ντουρμάζ, νίκησε 3-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια και έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα. Ένα γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι από τον ανεβασμένο Σουηδό εξτρέμ. Ισοπαλίες σε Χανιά και Αγρίνιο.

Ο Ολυμπιακός

πήγε στα Πηγάδια με μόνο στόχο την νίκη για να ξεπεράσει γρήγορα την ήττα από την Μπάγερν. Η Ξάνθη αποδείχθηκε-όπως αναμενόταν-δύσκολος αντίπαλός, αλλά τότε μίλησε ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Με γκολάρα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου έδωσε το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους. Η Ξάνθη ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Σουηδός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κώστας Φορτούνης, και λίγο λεπτά αργότερα ξεκίνησε την φάση, η οποία έφερε το τρίτο γκολ για τον Ολυμπιακό και δεύτερο προσωπικό γκολ του Φορτούνη, ο οποίος έφτασε τα τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη φωνάζει για ένα πέναλτι στο 37', λίγο πριν το 1-0, αλλά το ριπλέι δεν δικαιώνει τους Ακρίτες.

Λαβωμένος φεύγει ο Ολυμπιακός από την Ξάνθη, που είδε τον Ντα Κόστα, να αποχωρεί τραυματίας και υπάρχουν φόβοι για ζημιά στο γόνατο. Τραυματίστηκε και ο Ερνάνι.

Ισόπαλα έληξαν τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας. Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και για τις δύο ομάδες, Πλατανιάς και Ηρακλής έμειναν στο 0-0 στα Χανιά. Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά η Βέροια ήταν αυτή προηγήθηκε. Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ρομέρο στο 82', αλλά δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της SuperLeague

Τρίτη
Παναιτωλικό- Βέροια 1-1 (82′ Ρομέρο – 77′ Ναζλίδης)
Πλατανιάς- Ηρακλής 0-0
Ξάνθη- Ολυμπιακός 1-3 (50' Ντιμιτρόφ - 42' Ντουρμάζ, 65', 68' Φορτούνης)

Τετάρτη
Παναθηναϊκός- Λεβαδειακός (16:00)
Αστέρας Τρίπολης- Πανιώνιος (18:15)
Πανθρακικός- Καλλονή (18:15)
ΠΑΣ Γιάννινα- Ατρόμητος (18:15)
ΠΑΟΚ- ΑΕΚ (20:30)

The post Ντου(ρμάζ) στα Πηγάδια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα