Κρατούμενος μέχρι την Παρασκευή ο Ρέστης – Ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί

Μέχρι την Παρασκευή θα παραμείνει στην Γενική Αστυνομική διεύθυνση Αττικής ο εφοπλιστής, Βίκτωρ Ρέστης ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για υπεξαίρεση και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας βρέθηκε την Τρίτη μπροστά από την ανακρίτρια και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, την οποία και έλαβε.

Το ένταλμα εξεδόθη μετά από το πόρισμα-φωτιά του Προέδρου της Αρχής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης των εσόδων από

εγκληματικές δραστηριότητες, αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Νικολούδη το οποίο «καίει» τον Βίκτωρα Ρέστη καθώς τον φέρνει αντιμέτωπο με τρία σοβαρά κακουργήματα:

ΥπεξαίρεσηΝομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότηταΣύσταση εγκληματικής οργάνωσης

Ο εφοπλιστής την Τρίτη με ανακοίνωσή του επιχείρησε να διαφωτίσει την κοινή γνώμη σχετικά με τν υπόθεση χαιρετίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε τις προσπάθειες των αρχών να εξιχνιάσουν την υπόθεση, αλλά αποκαλύπτοντας παράλληλα πως ο ίδιος από τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθεί ποιοι συνεργάτες του ευθύνονται για την κακοδιαχείριση στην FBBank.

Η υπόθεση αφορά υπεξαίρεση 5,8 εκατ. ευρώ, που χορήγησε η τράπεζα FBBank προς εταιρείες συμφερόντων του κ. Ρέστη. Διαβάστε ΕΔΩ όλη την διαδρομή του εφοπλιστή μέχρι την σύλληψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα