Θρίλερ στα πλέι οφ – ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Αστέρας μάχονται για το… σεντόνι!

Με μια εντυπωσιακή ανατροπή ο Ατρόμητος έφερε τα πάνω-κάτω στη Τούμπα και νίκησε τον ΠΑΟΚ με 2-1. Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης του ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε 15 λεπτά! Πλέον η πρώτη θέση των πλέι οφ και η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

ΠΑΟΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

Διπλό το «χτύπημα» στον ΠΑΟΚ από τον Ναπολεόνι, με τον Ατρόμητο να κάνει το μεγάλο διπλό μέσα στην Τούμπα, με τελικό

σκορ 2-1. Η ήττα αυτή μπορεί να στερήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά» την πρώτη θέση στα play off, καθώς έμεινε στους 10 βαθμούς, ενώ παράλληλα, ισοφαρίστηκε στην ειδική βαθμολογία από την ομάδα του Περιστερίου.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, στο 33ο λεπτό μετά από λάθος του Ράντμαν και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, το θέαμα ήταν φτωχό. Ο Ατρόμητος, είχε περισσότερο παθητικό ρόλο μέσα στο γήπεδο μέχρι και τη λήξη του πρώτου μέρους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Στέφανο Ναπολεόνι να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης στο 46ο λεπτό, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ουντότζι. Η συνέχεια, ήταν ιδιαίτερα συναρπαστική, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους και να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν, μάλιστα, δύο δοκάρια μέσα σε διάστημα μόλις τεσσάρων λεπτών με τους Σουμπίνιο και Μπρίτο. Όμως, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιταλός παίκτης του Ατρομήτου «χτύπησε» και πάλι, σκοράροντας και δημιουργώντας το τελικό σκορ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-1

Ένα εκρηκτικό 15λεπτο στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε υπέρ αρκετό για τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να πάρει τη νίκη επί τους ΠΑΣ Γιάννενα με 2-1 και να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα της Πελοποννήσου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7′ ο Κάφα με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0. Ο Αστέρας συνέχισε σε αυτό τον εντυπωσιακό ρυθμό και δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσαμπούρη να πιάσει ένα αριστερό σουτ και να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι μετά το 2-0 γύρισαν πίσω, έδωσαν χώρο στον ΠΑΣ, ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 22′ με πέναλτι του Κοροβέση. Μάλιστα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο 45′, αλλά η κεφαλιά του Οικονόμου πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη τα Γιάννενα προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα και να φέρουν το ματς στα ίσα από νωρίς, αλλά το σουτ του Βίλα στο 47′΄δεν βρήκε στόχο. Όσο πέρναγε η ώρα ο ρυθμός έπεφτε, η Τρίπολη έριξε το βάρος της στην άμυνα και κατάφερε να κρατήσει το 2-1, που την βάζει πάλι μέσα στο παιχνίδι για τη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η βαθμολογία

Ατρόμητος 10

ΠΑΟΚ 10

Αστέρας Τρίπολης 8

ΠΑΣ Γιάννενα 7

Keywords
Τυχαία Θέματα