Θρίλερ με την εξαφάνιση της 5χρονης Χούντα – Έπεσε θύμα αδίστακτου κυκλώματος;

10:56 3/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε εφιάλτη έχει μετατραπεί η εξαφάνιση της 5χρονης Χούντα Γουαζάν από το Ίλιον καθώς αγνοείται ήδη από την περασμένη Παρασκευή και παρά την μέχρι τώρα γιγαντιαία κινητοποίηση της Αστυνομίας, δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Το άτυχο προσφυγόπουλο από την Συρία, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, ενδεχόμενο που εξετάζει και η Αστυνομία, να έχει πέσει θύμα διεθνούς κυκλώματος εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.

Όπως δημοσιεύει η Espresso, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», κ. Γιαννόπουλος, ξετυλίγει το κουβάρι της

ιστορίας, η οποία φτάνει μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε, σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, συνελήφθη ένας άνδρας ο οποίος προσπάθησε να βγάλει από την χώρα την 5χρονη.

Οι τότε έρευνες έδειξαν πως δεν επρόκειτο για συγγενή της αλλά έναν άγνωστο ο οποίος λειτουργούσε σαν «ενδιάμεσος», προκειμένου να την μεταφέρει στους γονείς τους που διαμένουν στην Σουηδία. Τελικά δεν τα κατάφερε και έτσι ήρθε στην Ελλάδα ο πατέρας της μικρής προκειμένου να την πάρει μόνος του. Στο μεταξύ η Χούντα νοσηλεύτηκε για δύο μήνες σε νοσοκομείο και στην συνέχεια την φιλοξένησαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο εντόπισε και επικοινώνησε με τους γονείς της.

Ο πατέρας της που έφτασε στην Ελλάδα, υπεβλήθη μέχρι και σε εξετάσεις DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί. Στις 30 Αυγούστου όμως πήρε μαζί του την μικρή και εξαφανίστηκε. Όπως σχολιάζει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ίσως να πέτυχε να διαφύγει μέσω κάποιων που τον περίμεναν έξω από το κτήριο. Ο κ. Γιαννόπουλος κρούει τον κώδωνα του παιδιού λέγοντας πως θύμα πιθανόν να είναι και ο ίδιος ο πατέρας, καθώς μπορεί και οι δύο να έχουν ξεγελαστεί από αδίστακτο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων.

Το κοριτσάκι εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου, έχει γεννηθεί στις 22/6/2008, ενώ έχει καστανά μαλλιά και καφέ μάτια, ύψος 110 εκ. και βάρος 17 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα και άσπρα πέδιλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα