H «άπιστη» φανέλα της ΑΕΚ και η χορηγία-μαμούθ [εικόνα]

10:09 3/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Αποτελούν, όχι απλά την εξέδρα μιας ομάδας, αλλά τους πιο φαντατικούς οπαδούς που έχει δει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τους φίλους της ΑΕΚ που η αλήθεια είναι, έχουν δεχθεί κάμποσα χτυπήματα από την ομάδα της καρδιάς τους! Μια πρόταση όμως ήταν ικανή και να τους κάνει να "απιστήσουν" με σκόπο ιερό αφού θα βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Το Ashley

Madison, ο πιο γνωστός ιστότοπος… απιστίας, ήρθε να προσφέρει μια χορηγία- μαμούθ, ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για την φανέλα της κιτρινόμαυρης ομάδας. Το παγκοσμίου φήμης καναδικό site, από τον περασμένο Φερβουάριο, δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα και μάλιστα με μεγάλη επισκεψιμότητα αφού το κοινό του είναι "άτακτοι" παντρεμένοι που αναζητούν εξωσυζυγικές σχέσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με την Espresso, το Ashley Madison κατέθεσε πρόταση χορηγίας για να διαφημιστεί στην φανέλα της Ένωσης, επιχειρηματολογώντας μάλιστα και για τον λόγο που επέλεξαν τους κιτρινόμαυρους.

"Έχουμε καταθέσει πρόταση στον οικονομικό διευθυντή της ¨κιτρινόμαυρης¨ ΠΑΕ, ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων , προκειμένου να χορηγήσουμε τη φανέλα της ομάδας. Στείλαμε και μακέτα για το πως σκεφτόμαστε να είναι η φανέλα… Επιλέξαμε την ΆΕΚ, λόγω του οράματος της νέας διαχείρισης να ανεβάσει την ομάδα πίσω, στη δικαιωματική θέση της στη Σούπερ Λίγκ, να επενδύσει σε εγκαταστάσεις και να αναπτύξει το ταλέντο του ποδοσφαίρου.", είναι η επίσημη απάντηση για την επιλογή της ΑΕΚ από το συγκεκριμένο site.

Keywords
Τυχαία Θέματα