Θεοδωρίδης: «Αφήστε τα πανό και δείτε τους συκοφάντες του Μαρινάκη»

Στα καθιερωμένα μέτρα ασφαλείας πριν από τον τελικό Κυπέλλου, με την Ελληνική Αστυνομία να θέτει θέμα με το πανό που ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι» για να δώσουν ορισμένες απαντήσεις και τον Σάββα Θεοδωρίδη να προτρέπει την Αστυνομία να ασχοληθεί με τους συκοφάντες του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη και όχι με τα πανό...

Η συζήτηση για τα μέτρα ασφαλείας

έγινε σε αρκετά καλό κλίμα, όμως η ΕΛ.ΑΣ έχει έναν προβληματισμό σχετικά με το πανό που ετοιμάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, με τους εκπροσώπους των πρωταθλητών Ελλάδας, Σάββα Θεοδωρίδη, Κωνσταντίνο Καραπαπά, να τονίζουν πως στον Ολυμπιακό δεν έχουν σκοπό να αμαυρώσουν τον χαρακτήρα της γιορτής που έχει ένας τελικός Κυπέλλου.

«Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε και ο τελικός να είναι γιορτή. Αφήστε, λοιπόν, τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά και κυρίως τον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη, αλλά απλά τον κάνουν πιο δυνατό! Αυτό καταφέρνουν! Ξαναλέω, εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή», τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και καιρό συκοφαντικά και δυσφημιστικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κ. Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ βάζουν τέτοια πανό διαρκώς, προφανώς βάσει οργανωμένου σχεδίου. Πού ήταν η ευαισθησία του Υπουργείου, των αρχών και του κ. Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα», ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραπαπά.

The post Θεοδωρίδης: «Αφήστε τα πανό και δείτε τους συκοφάντες του Μαρινάκη» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα