Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν: Ήταν πρώτος στη διαδοχή, αλλά παραμερίστηκε επειδή είναι… θηλυπρεπής [βίντεο]

Ο εκκεντρικός ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο για τις ανορθόδοξες πρακτικές του και τις εκτελέσεις που γίνονται σωρηδόν στη χώρα του. Ωστόσο, δεν ήταν ο πρώτος για τη διαδοχή καθώς έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό που τόλμησε να είναι... θηλυπρεπής!

Ο 33χρονος Κιμ Τζονγκ-Τσολ παραμερίστηκε από τον πατέρα του επειδή ήταν πολύ θηλυπρεπής. Έτσι, την διαδοχή πήρε ο Κιμ Γιονγκ Ουν δίνοντας την ευκαιρία στον αδερφό του να υλοποιήσει

το όνειρο του. Και ποιο είναι αυτό; Να πηγαίνει σε όλες τις συναυλίες του Έρικ Κλάπτον.

Ο Τζονγκ-Τσολ έχει εμμονή με τον μουσικό και ο φωτογραφικός φακός τον έχει εντοπίσει στις συναυλίες του. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό ενώ βρισκόταν στο Royal Albert Hall με την κοπέλα του μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον αδερφό του το 2011.

Με μοντέρνο κούρεμα και φορώντας δερμάτινο μπουφάν, t-shirt και γυαλιά ηλίου, ο 33χρονος δεν φάνηκε να έχει μαζί του άντρες ασφαλείας. Έχει παρακολουθήσει συναυλίες του ινδάλματος του Έρικ Κλάπτον στην Ασία και την Ευρώπη, ενώ τον έχει καλέσει να εμφανιστεί και στην Πιονγιάνγκ.

Είναι ένας από τους τρεις γιους του Κιμ Γιονγκ Ιλ και ενώ ήταν φαβορί για τη διαδοχή του πατέρα τους, έχασε τον «θρόνο» από τον αδερφό του Κιμ Γιονγκ Ουν που είναι ο νεότερος από τα 3 αδέρφια. Απολαμβάνει τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο και αγαπά τις δυτικές επιρροές, ενώ δεν έχει πολιτικές φιλοδοξίες.

The post Αυτός είναι ο άγνωστος αδερφός του Κιμ Γιονγκ Ουν: Ήταν πρώτος στη διαδοχή, αλλά παραμερίστηκε επειδή είναι… θηλυπρεπής [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα