Θαυμάστρια επιτέθηκε στον Χιου Τζάκμαν με ξυριστική μηχανή!

Εδώ και περίπου 13 χρόνια, από τότε δηλαδή που έγινε διάσημος, θεωρείται ένας από τους καλύτερους, αλλά και πιο ωραίους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Και όπως είναι λογικό, έχει εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλο τον πλανήτη, που κάνουν σαν τρελές για να δουν live τον Χιου Τζάκμαν έστω και μια φορά. Ωστόσο κάποιες δεν μπορούν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους και μάλλον το παρακάνουν κάποιες φορές.

Όπως η 47χρονη Κάθριν Τούρστον, η οποία ήθελε να παντρευτεί τον 44χρονο star,

ωστόσο πλέον έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Και δύσκολα θα ξεμπερδέψει. Η θαυμάστρια πήγε να βρει τον Τζάκμαν στο γυμναστήριό του, άρχισε να του φωνάζει να την παντρευτεί και ότι τον αγαπάει και αφού εκείνος δεν θαμπώθηκε από τον έρωτά της, τότε του επιτέθηκε με μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή.

«Ήταν τρομακτικό, γιατί νόμιζα ότι θα έβγαζε μαχαίρι ή όπλο. Αμέσως σκέφτηκα την οικογένειά μου» δήλωσε ο Τζάκμαν. Όσο για την Τούρστον; Εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει γίνει η σκιά του star του Χόλιγουντ. Πριν από περίπου ένα χρόνο τον είχε πλησιάσει σε μια συναυλία στο Σαν Φρανσίσκο, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε πάει τουλάχιστον δύο φορές στη Νέα Υόρκη για να τον δει από κοντά.

Όπως είπε στις αρχές «πριν πάω στο γυμναστήριο είχα πάει από το σχολείο της κόρης του. Θέλω να τον παντρευτώ. Δεν είναι παράνομο αυτό.
Δεν είναι παράνομο να έχει δύο γυναίκες». Όσο για την ξυριστική μηχανή που είχε πάνω της, η Τούρστον είπε ότι «δεν μου αρέσουν τα γένια που έχει αφήσει. Δεν του πάνε. Ήθελα να τον ξυρίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα