Θα τις πάρουν με παπά και με κουμπάρο; Οι αστεφάνωτες κυρίες της σόουμπιζ!

Η Ελενίτσα στην περίφημη ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» περίμενε να γίνει η κα. Κοκοβίκου με δάφνες και τιμές πολύ καιρό. Τελικά… τον κατάφερε τον Αντωνάκη της! Στην ίδια μοίρα, όμως, βρίσκονται αρκετές κυρίες της εγχώριας σόουμπιζ, που οι σύντροφοί τους… δεν λένε να τις οδηγήσουν στα σκαλιά της εκκλησίας.

Κάτια Ζυγούλη

Με την επίσημη πρόταση γάμου να έχει γίνει εδώ και καιρό, το πρώην μοντέλο δεν έχει ενωθεί ακόμα με τα ιερά δεσμά του γάμου με το Σάκη Ρουβά. Αυτό, βέβαια, δεν αλλάζει κάτι στη ζωή τους, αφού όπως έχει αποκαλύψει ο ποπ

σταρ «η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής του». Και η μητέρα των παιδιών του, αφού έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα πλάσματα, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη.

Βάσω Λασκαράκη

«Γάμος δεν θα γίνει με τη Βάσω. Είναι κοινή απόφαση... Και να μου το ζητούσε δεν θα γινόταν», δήλωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κατηγορηματικός. Ο ηθοποιός διατηρεί χρόνια σχέση με τη συνάδελφό του Βάσω Λασκαράκη ενώ έχουν αποκτήσει και τον καρπό του έρωτά τους. Όπως ξεκαθάρισε, όμως, … κουφέτα δεν θα φάμε!

Ελένη Μενεγάκη

Αχ αυτή η Ελένη! Η όμορφη παρουσιάστρια μας έχει μπερδέψει πολύ. Αν και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το Ματέο Παντζόπουλο, ειδικά μετά τον ερχομό της κορούλας τους, και φήμες τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί, γάμο δεν έχουμε δει. Ο λόγος παραμένει άγνωστος ενώ διατηρούμε μία ελπίδα μήπως ζήσουμε «κουλούρα» και βάπτιση μαζί στην Άνδρο.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Υβόννη Μπόσνιακ Κάτια Ζυγούλη Ελένη Μενεγάκη Αγγελική Ηλιάδη Βάσω Λασκαράκη Ζέτα Μακρυπούλια Έλενα Παπαρίζου

Έλενα Παπαρίζου

Όλο το λέει αλλά δεν το κάνει! Η τραγουδίστρια είναι ένα βήμα πριν την εκκλησία με τον Ανδρέα Καψάλη ενώ έχει πει ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον καλό της και το μόνο που λείπει είναι το μυστήριο. Οι φήμες τους ήθελαν να επισφραγίζουν τον ερωτά τους το προηγούμενο καλοκαίρι, κάτι που δεν έγινε. Η Έλενα, μάλιστα, δήλωσε: «Έχουμε συζητήσει πολλά και διάφορα για το γάμο που θα κάνουμε, αλλά μάλλον εγώ θα πάρω τη γρήγορη απόφαση τελικά για το πού και το πότε».

Αγγελική Ηλιάδη

Ηρεμία και τον απόλυτο έρωτα φαίνεται ότι έχει βρει η εκρηκτική τραγουδίστρια στα μάτια του Σάββα Γκέντσογλου. Μάλιστα, έχουν δημιουργήσει και τη δική τους οικογένεια, αφού έχουν αποκτήσει τον ενός έτους Βασίλη. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια, δεν έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση, αποδεικνύοντας το πόσο αντισυμβατικό είναι.

Ζέτα Μακρυπούλια

Το έχει η μοίρα της! Μία με τον Αντώνη Ρέμο… και τώρα με το Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η όμορφη παρουσιάστρια-ηθοποιός έχει συμπληρώσει ήδη πέντε χρόνια σχέσης με τον τραγουδιστή και παρά το ότι ζουν σαν παντρεμένοι… δεν είναι. Άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον λένε ότι είναι ζήτημα χρόνου κι εμείς περιμένουμε να δούμε τη Ζέτα νυφούλα.

Υβόννη Μπόσνιακ

Ο Αντώνης Ρέμος κάθε φορά που μιλάει για εκείνη στάζει μέλι. Την έχει χαρακτηρίσει φύλακα άγγελο, καθώς η Υβόννη ήρθε στη ζωή του σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους και το μόνο που απομένει μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας είναι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

The post Θα τις πάρουν με παπά και με κουμπάρο; Οι αστεφάνωτες κυρίες της σόουμπιζ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα