Τέλειοι κοιλιακοί με κάρυ!

Τσαντίστηκαν οι θαυμαστές της Πίξι Λοτ επειδή ο σύντροφός της αναρτούσε στο twitter φωτογραφίες από λουκούλλεια γεύματα αλλά όταν γδύθηκε φάνηκε ότι τρέφεται μόνο με… λάχανα και καρότα. Εκτός αν το κάρυ κάνει θαύματα!

Οι θαυματουργές ιδιότητες του πιπεριού καγιέν είναι εδώ και χρόνια γνωστές στους σταρ του Χόλυγουντ που κάνουν δίαιτες αλλά προσφάτως ο Όλιβερ Τσεσάιρ βάλθηκε να πείσει πως εξίσου μαγικό στην διάλυση του λίπους είναι… και το κάρυ.

Ο σύντροφος της

γνωστής τραγουδίστριας Πίξι Λοτ, αναρτά σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τα πλούσια γεύματα στη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Nando’s που χρησιμοποιούν ως βασικό συστατικό σχεδόν όλων των συνταγών τους το κάρυ.

.

Κι ενώ ο κόσμος νόμιζε πως με τόση κατανάλωση, ο 23χρονος Όλιβερ θα τα έχει τα… πιασιματάκια του, εκείνος γδύθηκε για τις ανάγκες φωτογράφησης –ως μοντέλο που είναι- και προκάλεσε ντελίριο ζηλοφθονίας για τους άψογους κοιλιακούς του.

Τέτοιο κορμί απαιτεί ατελείωτες ώρες προπόνησης, υγιεινή διατροφή και σίγουρα καθόλου αραλίκι στον καναπέ με junk food αλλά εκείνος επιμένει ότι… απλά τρώει κοτόπουλο με κάρυ.

«Ο Όλιβερ έγινε γνωστός λόγω της σχέσης του με την Πίξι και σκέφτηκα πως καιρός είναι να δει ο κόσμος ότι κι εκείνος είναι φτιαγμένος από τη στόφα του σταρ», δήλωσε εκπρόσωπος της FTAPE.com, για την οποία έγινε η φωτογράφηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα