Οι Atenistas σου βρίσκουν τον τέλειο συγκάτοικο!

«Συγκατοικώ, Συστεγάζομαι, Ενοικιάζω» ονομάζεται η δεύτερη δράση που διοργάνωσαν οι “Atenistas” με στόχο να φέρει σε επαφή μεταξύ τους κατοίκους της Αθήνας που επιθυμούν να βρουν συγκάτοικο, να συστεγαστούν στο ίδιο γραφείο με άλλους επαγγελματίες ή να ενοικιάσουν σπίτι.

Σύμφωνα με τους Atenistas,οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως “μια ανοιχτή κοινότητα πολιτών της Αθήνας

που αγαπούν την πόλη τους” η ιδέα απλή:

- Έχεις σπίτι και ψάχνεις συγκάτοικο;- Δεν έχεις και ψάχνεις κάποιον να νοικιάσετε μαζί;- Θες να μοιράσεις τα έξοδα του γραφείου και να συστεγαστείς με άλλον επαγγελματία;-Έχεις κάποιο σπίτι ή χώρο προς ενοικίαση και θες να τον παρουσιάσεις σε υποψήφιους ενοικιαστές;

Εάν, λοιπόν, ψάχνεις απάντηση σε κάποιο από τα παραπάνω ερωτήματα μπορείς ίσως να τη βρεις μέσα από τη δράση των Atenistas.

«Είναι η δεύτερη φορά που το κάνουμε, διότι η συγκεκριμένη δράση είχε μεγάλη ζήτηση» λέει στο ΑΜΠΕ ο εκ των δημιουργών της οργάνωσης κ. Τ. Χαλκιόπουλος. Το διαφορετικό στοιχείο που φέρνουν οι Atenistas στην αναζήτηση συγκάτοικου, ενοικιαστή ή συνεργάτη είναι η προσωπική επαφή, εξηγεί ο κ. Χαλκιόπουλος: «Γνωρίζονται οι άνθρωποι μεταξύ τους, βλέπουν με ποιους συμπαθιούνται περισσότερο και με αυτούς προσπαθούν να κάνουν κάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα