Τατσόπουλος: Ξεφτέρια-τεφτέρια της Κουμουνδούρου, έτσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια

16:51 5/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Το μήνυμά του προς την Κουμουνδούρου και το κόμμα που πρέσβευε πριν διαγραφεί και γίνει ανεξάρτητος βουλευτής έστειλε με ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook έστειλε ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις υποψηφιότητες του Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Καρυπίδη.

«Όχι, ξεφτέρια-τεφτέρια της Κουμουνδούρου. Έτσι δεν κυβερνάτε αύριο τη χώρα. Έτσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια» αναφέρει στο αιχμηρό του ποστ.

Αναλυτικά

όσα έγραψε ο κ. Τατσόπουλος στη σελίδα του στο Facebook:

Πίσω από την "απαξίωση" του Οδυσσέα Βουδούρη όσο και πίσω από τη "γκάφα" με τον Θεόδωρο Καρυπίδη κρύβεται η ίδια κοντόθωρη πολιτική λογική: ο πρώτος απαξιώνεται εκ των υστέρων ως φιλομνημονιακός, ο δεύτερος εγκρίνεται εκ των προτέρων ως αντιμνημονιακός. Κάθε άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμά τους -η εξαίρετη θητεία του Οδυσσέα στους "Γιατρούς χωρίς Σύνορα", το επίμονο φλερτ του Θεόδωρου με το λαϊκισμό και τους φασίστες- επικαλύπτεται από αυτή την πρωτόγονη, μανιχαϊστική "διαφορά" τους. Οχι, ξεφτέρια-τεφτέρια της Κουμουνδούρου. ΄Ετσι δεν κυβερνάτε αύριο τη χώρα. ΄Ετσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια.

Post by Petros Tatsopoulos.
Keywords
Τυχαία Θέματα