Τατουάζ και piercings βγαλμένα από… την Κόλαση [εικόνες]

Τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια σε διάφορα σημεία του σώματος έχουν πολλούς θερμούς υποστηρικτές αλλά και πολλούς πολέμιους. Είτε μας αρέσουν όμως, είτε όχι, δε μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου το μέτρο χάνεται το αποτέλεσμα είναι… εφιαλτικό.

Κάπως έτσι νιώθουμε βλέποντας τις φωτογραφίες των συγκεκριμένων ανθρώπων – περιπτώσεων. Έχοντας τρυπήσει και χρωματίσει κάθε εκατοστό του κορμιού και του προσώπου τους, αδυνατούν να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή καθώς θεωρούνται «τέρατα» από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Τατουάζ,

piercings και επιθέματα που άλλαξαν τη μορφή του κρανίου τους προκαλούν τον τρόμο σε όποιον πέσει επάνω στους ανθρώπους αυτούς. Κάποιοι μάλιστα καταφεύγουν και στη μέθοδο ενέσιμου χρωματισμού του βολβού του ματιού ώστε να μοιάζουν ακόμα πιο απόκοσμοι.

Έτσι λοιπόν, ένα σύνολο τέτοιων extreme προσωπικοτήτων συγκεντρώνεται στη διοργάνωση «Tattoo International Expo in Caracas» που διεξάγεται στη Βενεζουέλα και… επιδεικνύουν στο κοινό τα κατορθώματά τους. Αν σας βγάλει ο δρόμος σας εκεί, για την εμπειρία και μόνο αξίζει να τους δείτε από κοντά.

1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Τατουάζ και piercings βγαλμένα από… την Κόλαση [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
τατουαζ κολαση
Τυχαία Θέματα