Τα…Ενίκο μη εν δήμω – Η Ενίκο Μίχαλικ λιάζεται σε γραφικά νησιά που θυμίζουν Κυκλάδες

Το μοντέλο από την Ουγγαρία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Lui και το τεύχος Νοεμβρίου, με background τοπίο που θύμιζε πολύ Κυκλάδες, ενώ οι πόζες της με τον μεσήλικα να αγγίζει τα τρυφερά σημεία της, μας ανάβουν τα λαμπάκια.

Η Ενίκο γεννήθηκε στην πόλη Μπεκέσκαμπα και όταν πήγαινε σχολείο οι συμμαθητές της την πέιραζαν για την ψιλόλιγνη εμφάνισή της. «Ολοι νόμιζαν πως ήμουν άρρωστη επειδή ήμουν πού λεπτή. Η αλήθεια

είναι ότι από μικρή ήθελα να γίνω μοντέλο. Πάντα πρόσεχα τη διατροφή μου και έκανα γυμναστική. Βέβαια είμαι πολύ τυχερή γιατί η φύση με έχει προικίσει με ένα λεπτό σώμα και στην ουσία ποτέ δεν έκανα ακραία πράγματα για να είμαι λεπτή», εξηγεί το μοντέλο.

Η Ενίκο μπήκε ενεργά στο μόντελινγκ από το 2006 και από τότε έχει περπατήσει σε όλα τα μεγάλα fashion shows του κόσμου. Έχει εργαστεί για μεγάλους οίκους μόδας όπως Shiatzy Chen, Givenchy, Blumarine, Moschino, Diane von Furstenberg και Versace και έχει γίνει εξώφυλλο στα περισσότερα μεγάλα περιοδικά μόδας.

Στη φωτογράφηση ποζάρει ολόγυμνη μαζί με έναν κύριο να την αγγίζει όπου του λέει ο φωτογράφος, την ώρα που ο ήλιος χαϊδεύει το όρθιο χιλιόμετρο κορμί της. 1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Αναζητήσεις
ενικο μιχαλικ, ενίκο μίχαλικ
Τυχαία Θέματα