Τσίπρας: Εμείς είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο ρίσκο, οι άλλοι ήταν έτοιμοι για συμβιβασμό

«Αν πότε φορέσω γραβάτα θα είναι σαν να κάνω μια μετατόπιση στο συμβιβασμό», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό».

«Ποτέ δε συνήθιζα να φοράω γραβάτα, ακόμα και στο ναυτικό δεν ήξερα να τη δένω» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ερωτηθείς εάν η γραβάτα μπορεί να συμβολίζει

την πολιτική ενηλικίωση του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως «στην πρώτη σύνοδο κορυφής, αν όλα πάνε και γίνουμε κυβέρνηση δεν έχω πρόθεση να αλλάξω τις ενδυματολογικές μου συνήθειες».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη συνέχιση του μνημονίο, κάτι τέτοιο θα ήταν πλήγμα στην αξιοπιστία μας και θα υπονόμευε κάθε προσπάθεια μας για μια διαφορετική πολιτική προοπτική του τόπου», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας

«Τη δανειακή σύμβαση θα την επαναδιαπραγματευθούμε», συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό και κατά συνέπεια χρειάζεται μια ευρωπαϊκή λύση.

«Εμείς δεν έχουμε τις δεσμεύσεις που έχουν τα υπόλοιπα κόμματα που κυβέρνησαν στον τόπο, αυτοί που μας έριξαν στα βράχια εμφανίζονται ως σωτήρες», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι βαρύνονται για μια σειρά από υποθέσεις, όπως είναι η λίστα Λαγκάρντ.

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το μεγάλο ρίσκο, οι άλλοι ήταν έτοιμοι να συμβιβαστούν» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα