Τα μάζεψε και έφυγε ο Πάτινσον

Τις τελευταίες δύο μέρες όλοι είχαν να πουν κάτι για την απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ. Ο μόνος που δεν είχε μιλήσει ήταν ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Αλλά τελικά μίλησε με τις πράξεις του.

“Στεναχωρημένος και οργισμένος”. Έτσι περιγράφει το στενό περιβάλλον του τον Ρόμπερτ Πάτινσον τις δύο τελευταίες μέρες – δηλαδή από τότε που έμαθε αυτός και όλος ο κόσμος την απιστία της Κρίστεν Στιούαρτ με τον σκηνοθέτη Ρούμπερτ Σάντερς. Λογικό θα μου πεις, καθώς αυτός με την Στιούαρτ ήταν ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια, ενώ έμεναν και μαζί σε ένα σπίτι  στο Λος Άντζελες, αξίας

4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και μπορεί ο Πάτινσον να μην είπε κουβέντα όλες αυτές τις μέρες, αλλά δεν φαίνεται διατεθιμένος να το αφήσει αυτό να περάσει έτσι. Κάτι που φάνηκε και από την αντίδραση του 26χρονου σταρ του “Twilight”, ο οποίος τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι τους. Εδώ και δύο μέρες δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με την Στιούαρτ, ενώ οι φήμες λένε ότι ίσως επιστρέψει και στην Αγγλία, για να ηρεμήσει. Πάντως από το στενό του κύκλο ακούγεται πως “δύσκολα θα τα ξαναβρούν”.

Keywords
Τυχαία Θέματα