Τα κορίτσια του Μπέβερλι Χιλς επιστρέφουν – Τόρι Σπέλινγκ και Τζένη Γκάρθ σε νέα κωμική σειρά

07:32 8/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Η Τόρι Σπέλινγκ και η Τζένη Γκάρθ που συμπρωταγωνιστούσαν την δεκαετία του ’90 στην σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη σαν «Mystery Girls» στο κανάλι ABC.Οι δύο γυναίκες θα συμπρωταγωνιστήσουν στη νέα κωμική σειρά «Mystery Girls» και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2014 ενώ η πρεμιέρα θα γίνει στα τέλη του ίδιου έτους στο κανάλι ABC family.

Η Τόρι Σπέλινγκ

και η Τζένη Γκάρθ θα υποδύονται δύο γυναίκες που στο παρελθόν παρουσίαζαν μία εκπομπή με εγκλήματα αλλά έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Λόγω όμως ενός θαυμαστή της εκπομπής τους που έγινε μάρτυρας ενός εγκλήματος θα αναγκαστούν να βρεθούν ξανά προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

Παρ’ όλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που Σπέλινγκ και Γκάρθ βρίσκονται στο ίδιο πλατό μετά το τέλος του Μπέβερλι Χιλς καθώς είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο remake της ίδιας σειράς με την Τζένη Γκάρθ να υποδύεται ξανά την Κέλι Τέιλορ και την Σπέλιννγκ να κάνει μερικές εμφανίσεις σαν Ντόνα Μάρτιν.

Η επίσημη ανακοίνωση για το σενάριο από το ABC:

«Η Τσάρλι Κόντουρ (Τζένη Γκάρθ) είναι νοικοκυρά και μητέρα ενώ η Χόλι Χάμιλτον (Τόρι Σπέλινγκ) αναπολεί τις ένδοξες μέρες της δεκαετίας του ’90 που βρισκόταν στην τηλεόραση. Οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν όταν ένας φανατικός θαυμαστής της εκπομπής τους «Mystery Girls», θα γίνει μάρτυρας ενός εγκλήματος και θα αποφασίσει να μιλήσει στις δυο τους. Οι παλιές φίλες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να βρουν τη λύση του μυστηριώδους εγκλήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα