Τα γράμματα πρόδωσαν τον ζάμπλουτο κληρονόμο!

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο διάσημος άντρας που συνέλαβαν για ναρκωτικά είχε πάνω του δεκάδες γράμματα άλλων προς τη γυναίκα του. Γιατί τα κουβαλούσε μαζί του; Η Εύα ήταν νεκρή.

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα στοιχεία που δημοσιεύουν τα βρετανικά media για την περίεργη υπόθεση δολοφονίας –όπως την χαρακτήρισε η Scotland

Yard- της Εύας Ράουζινγκ για την οποία κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει πόσες μέρες ακριβώς βρισκόταν νεκρή στην πανάκριβη κρεβατοκάμαρά της.

Κατά την πρώτη ημέρα της πολύκροτης δίκης με κατηγορούμενο τον σύζυγό της, κληρονόμο της τεράστιας περιουσίας του ιδρυτή της Tetra Pak, Χαμς Κρίστιαν Ράουζινγκ, ακούστηκε ότι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε την Εύα ζωντανή ήταν ένας οικονομικός σύμβουλος. Συναντήθηκαν στις 3 Μαϊου στην έπαυλη των 70.000.000 λιρών όπου ζούσε με τον σύζυγό της. Έκτοτε τα ίχνη της χάνονται και οι αστυνομικοί πλέον πιστεύουν ότι μπορεί να ήταν νεκρή έως και δύο ολόκληρους μήνες πριν αποκαλύψουν το πτώμα της.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στη νεκρή Εύα από την υποψία που τους γέννησε το εξής περίεργο γεγονός: όταν στις 9 Ιουλίου συνέλαβαν τον δισεκατομμυριούχο Ράουζινγκ να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών στο Λονδίνο, βρήκαν πάνω του δεκάδες κλειστά γράμματα διάφορων αποστολέων με αποδέκτη την σύζυγό του. Γιατί τα κουβαλούσε μαζί του και γιατί δεν τα είχε δώσει στη γυναίκα του, αφού έμεναν μαζί;

Όταν οι ντέντεκτιβ μπήκαν στην έπαυλη η δυσοσμία από το πτώμα της ζάμπλουτης κληρονόμου –προσωπικής φίλης του πρίγκιπα Καρόλου-  τους οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα (σε ένα σπίτι 50 δωματίων). Το θέαμα που αντίκρισαν όταν ξεπέρασαν το εμπόδιο της πιστής Φιλιππινέζας υπηρέτριας (η οποία φρουρούσε την πόρτα του δωματίου) ήταν μακάβριο αλλά και περίεργο.

Το πτώμα της Εύας ήταν βαλμένο σε σακούλες σκουπιδιών, τυλιγμένο με μονωτική ταινία και «θαμμένο» κάτω από δεκάδες στρώσεις σεντονιών και ρούχων (προφανώς για να μην μυρίζει).

Πώς είχε πεθάνει η Εύα Ράουζινγκ;

Στο ερώτημα αυτό μπορεί να απαντήσει μονάχα ο σύζυγος και η υπηρέτριά της. Η απάντηση που θα πρέπει να δώσουν οι αρχές είναι γιατί ο Ράουζινγκ ενώ κρατείτο ως ύποπτος για τη δολοφονία κατηγορείται τελικά για «παρεμπόδιση νόμιμης και αξιοπρεπούς ταφής»!

Οι αστυνομικοί λένε πως είναι μάλλον απίθανο να διαπιστώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας εάν η Εύα Ράουσινγκ πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών, λόγω της προχωρημένης σήψης του πτώματός της. Οι πρώτες εξετάσεις ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα ο θάνατός της να χαρακτηριστεί «ανεξήγητος».

Keywords
Τυχαία Θέματα