Τα δέκα γεγονότα που «έσπασαν» το Internet το 2014

06:39 1/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Δεν μιλάμε για εκατοντάδες ή χιλιάδες «κλικ», αλλά (προφανώς) για εκατομμύρια. Πάρτε για παράδειγμα την… οπίσθια φωτογράφηση της Κιμ Καρντάσιαν στο περιοδικό «Paper», του οποίου η ιστοσελίδα δέχτηκε περίπου 22,5 εκατ. επισκέψεις μέσα σε ένα διήμερο και ξεπέρασε τους 11 εκατ. «unique» επισκέπτες!

Σε τέτοια επίπεδα «έπαιξαν» τα 10 γεγονότα που σύμφωνα με το περιοδικό «Time» προκάλεσαν το μεγαλύτερο πάταγο στο Internet το 2014. Προτού τα δούμε ένα-ένα έχει

την αξία του να σας πούμε ότι η πίσω… όψη της Κιμ περιορίστηκε στη 10η θέση…

10. Τα οπίσθια της Καρντάσιαν

Στη σειρά φωτογραφιών υπήρξε και μία όπου η Κιμ στηρίζει ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθια της και το γεμίζει πιέζοντας το μπουκάλι που κρατά στα χέρια της. «Και λένε ότι δεν είχα ένα ταλέντο... δοκιμάστε να εξισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνια στον κ...λο σας». Αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε στον λογαριασμό της στο Twitter για να περιγράψει το… κατόρθωμα της, κατά τη φωτογράφιση της στο αμερικανικό περιοδικό.

9. Ο επίδοξος «σεφ» πατατοσαλάτας

Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε στο προσωπικό του site ο Ζακ Μπράουν και χαριτολογώντας πρόσθεσε ότι κάνει έρανο για να μαζέψει 10 δολάρια που απαιτούνται για να φτιαχτεί μια πατατοσαλάτα. Αυτό το όχι και τόσο… επιτυχημένο αστείο κατέληξε σε ένα τεράστιο ιντερνετικό φαινόμενο, που τελικά απέφερε στον Μπράουν 55.000 δολάρια! Τελικά αυτά τα χρήματα κατέληξαν σε οργανώσεις για την καταπολέμηση της πείνας στο Οχάιο αφού πρώτα ο Μπράουν οργάνωσε ένα πάρτι… πατατοσαλάτας στη γενέτειρά του, το Κολόμπους.

8. Ο σέξι κατάδικος

Εστω και αν η αστυνομία του Στόκτον της Καλιφόρνια χαρακτήρισε τον Τζέρεμι Μικς ως «έναν από τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες της περιοχής», η φωτογραφία που δημοσίευσαν οι αρχές έγινε… ανάρπαστη σε «κλικ» από τον θηλυκό (και δη εφηβικό) πληθυσμό της Καλιφόρνια. Τόσο που η αναπαραγωγή της στα social media ανήγαγε σε έναν έγκλειστο «σταρ» τον 30χρονο κατηγορούμενο ως συμμορίτη.

7. Η μεταμόρφωση της Ρενέ Ζελβέγκερ

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, η 45χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε τον Οκτώβριο σε μια εκδήλωση του Hollywood χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τη… Ρενέ Ζελβέγκερ που όλοι ξέραμε. Οι αιτίες της μεταμόρφωσης πρέπει να αναζητηθούν στη… μεταφυσική αν ισχύει το «δεν έχω κάνει καμία πλαστική» που ξεστόμισε.

6. Ο μικρός ρεπόρτερ


Στα πέντε χρόνια του ο Νόα Ρίτερ επέδειξε τέτοια…αδιανόητη άνεση με το μικρόφωνο, που το αυθεντικό βίντεο με το δικό του προσωπικό ρεσιτάλ – ρεπορτάζ ξεπέρασε τις 17 εκατ. επισκέψεις. Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο στην Πενσυλβάνια και η ρεπόρτερ είχε μείνει άφωνη από την παροιμιώδη αδυναμία του μικρού να αποχωριστεί το φωτογραφικό φακό!

5. Η κυκλοφορία του iPhone 6

Ουρές εκατοντάδων ανθρώπων, live αναγγελία των χαρακτηριστικών του και μανία σε όλο το διαδίκτυο συνόδευσαν την παρουσίαση του νέου «πρωτοπαλίκαρου» της Apple.

4. Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ

Το πέμπτο άλμπουμ της Aμερικανίδας τραγουδίστριας «έσπασε» αρχικά το internet και κατόπιν σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο…

3. Το Ice Bucket Challenge

Ακόμη και άνθρωποι που πέρασαν λίγες ώρες στο Internet το καλοκαίρι δεν ήταν δυνατό να ξεφύγουν από την «επιδημία» του Ice Bucket Challenge, το φαινόμενο που κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο διαδίκτυο επί σειρά εβδομάδων.

Σαφώς και αποτελούν μειονότητα οι χρήστες που δεν είδαν έστω έναν φίλο, γνωστό ή διάσημο να μπουγελώνεται on camera για καλό σκοπό: την συγκέντρωση χρημάτων για την θεραπεία του συνδρόμου ALS. Η απόλυτη επιτυχία το εγχειρήματος αποτυπώνεται στο απίθανο ποσό (115 εκατ. δολάρια) που συγκεντρώθηκε από την οργάνωση για την καταπολέμηση της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης.

2. Τα… κλοτσομπούνια της Σολάνζ στο ασανσέρ


Ενα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χρονιάς που φεύγει για το Hollywood, προκλήθηκε όταν διέρρευσε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του κτηρίου και δείχνει την αδερφή της Μπιγιονσέ να επιτίθεται με κλωτσιές και μπουνιές στον γαμπρό της. Κανείς δεν έμαθε ποτέ τι ακριβώς είχε συμβεί, ενώ πολλοί λίγοι πείστηκαν από την ανακοίνωση της οικογένειας περί ενός συμβάντος που «θεωρείται λήξαν αφού όλοι αγαπιόμαστε μεταξύ μας»…

1. Το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες των σταρ του Hollywood

Με μεγάλη «πρωταγωνίστρια» την Τζένιφερ Λόρενς, δεκάδες σταρ του Hollywood είδαν τα προσωπικά τους δεδομένα να κυκλοφορούν παντού, όταν χάκερς, κατόρθωσαν να κλέψουν φωτογραφίες τους από το iCloud! «Δεν είναι σκάνδαλο, είναι ένα σεξουαλικό έγκλημα, κάτι απολύτως αηδιαστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λόρενς μετά τα «αποκαλυπτήρια» της.

The post Τα δέκα γεγονότα που «έσπασαν» το Internet το 2014 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα