Τα δεδομένα για Ρομπέρτο – Επανέρχεται και η Λίβερπουλ για τον Ισπανό!

Το καλοκαίρι για τον Ρομπέρτο ήταν, είναι και θα είναι «καυτό» μέχρις ότου ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο. Πλέον στο παιχνίδι εχουν μπει και οι αγγλικοί σύλλογοι...

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει απασχολήσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες από το ισπανικό και από το ιταλικό πρωτάθλημα και στο παιχνίδι, πλέον, μπήκαν και οι... φραγκάτες αγγλικές ομάδες, όπως η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ.

Η «Daily Star», αλλά και η «Liverpool Echo», που επικαλείται της πληροφορίες της πρώτης,

αναφέρει πως η Λίβερπουλ θέλει έναν τερματοφύλακα και συγκεκριμένα τον Ρομπέρτο του Ολυμπιακού και μαζί με τον Μινιολέ να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο κάτω από τα γκολ ποστ. Ωστόσο, τονίζεται πως τον πρώτο λόγο τον έχει η Άρσεναλ για την απόκτηση του παίκτη και οι «κανονιέρηδες» εκτός από λεφτά, δίνουν και τον Κάμπελ στον Ολυμπιακό.

Από πλευράς Ρομπέρτο, είναι κάπως δύσκολο το να αφήσει την πρωτιά που έχει στον Ολυμπιακό και να πάει σε μια ομάδα, όπως η Λίβερπουλ για παράδειγμα που θα χρειαστεί να δώσει ξανά εξετάσεις για να βγάλει από τη θέση του τον Μινιολέ. Η λογική λέει ότι ο Ρομπέρτο θα ζητήσει εγγυήσεις ότι θα αγωνίζεται. Όλα αυτά βέβαια είναι θεωρητικά, μέχρι να καταφθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάποια επίσημη πρόταση.

The post Τα δεδομένα για Ρομπέρτο – Επανέρχεται και η Λίβερπουλ για τον Ισπανό! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα