Μόνο ο Παναθηναϊκός για Αμπέντ!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να φέρει πάλι πίσω τον Μεχντί Αμπέντ και προέκυψε μια εξέλιξη πάρα πολύ καλή για τους «πράσινους», καθώς η Φορτούνα Ντίζελντορφ, απέσυρε το ενδιαφέρον της...

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός παίζει... μπάλα μόνος του, κάτι που σημαίνει

ότι το έργο του Τριφυλλιού γίνεται πιο εύκολο. Οι «πράσινοι» θα ζητήσουν από τους ανθρώπους της Νιουκάστλ, να ρίξουν κάπως τις απαιτήσεις τους καθότι πλέον μόνο ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Συνεπώς, όλα εξαρτώνται από τη Νιουκάστλ και στο τι πορεία θα ακολουθήσει. Υπάρχουν δύο σενάρια είτε η ομάδα του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» θελήσει να βγάλει λεφτά από την πώληση του Αμπέιντ, είτε θα επιχειρήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις τους και να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ακόμα και το τρίτο σενάριο του δανεισμού.

Στο πρώτο σενάριο υπάρχει ο κίνδυνος, βέβαια, να μην βρεθεί ομάδα να καλύψει τις απαιτήσεις των «ανθρακορύχων» και να τους μείνει στο ρόστερ ένας ποδοσφαιριστής που δεν υπολογίζεται. Στη δεύτερη περίπτωση, η Νιουκάστλ μπορεί να μην έχει άμεσα οικονομικό όφελος, όμως θα έχει κάποιο μακροπρόθεσμα, αφού ο Παναθηναϊκός θα θελήσει να βάλει ποσοστό μεταπώλησης για να αποκτήσει τον παίκτη.

The post Μόνο ο Παναθηναϊκός για Αμπέντ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα