Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Παντελή Παντελίδη – Είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που παραδόθηκαν στην κεντρικές υπηρεσίες της Τροχαίας.

Σύμφωνα με το Βήμα, η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα του άτυχου τραγουδιστή είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, τη στιγμή που το όριο είναι 0,50 γραμμάρια.

Την ίδια ώρα στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία απεγκλωβισμού του τραγουδιστή και των δύο γυναικών

από το μοιραίο τζιπ σημείωναν ότι «έχει παραδοθεί σχετική έκθεση στην Τροχαία Ελληνικού, όπου προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο καλλιτέχνης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».

Το δυστύχημα που κόστισε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη σημειώθηκε στις 8:20 στις 18 Φεβρουαρίου στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Παράλληλα, η οικογένεια του τραγουδιστή αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού, καθώς και κατά του κατασκευαστή-συντηρητή του μοιραίου στηθαίου και του κιγκλιδώματος πάνω στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ.

The post Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Παντελή Παντελίδη – Είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα