Συνεργασία-σταθμός για τα ξενοδοχεία μεταξύ Macedonia Palace και Nova

Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το Makedonia Palace, προχώρησε σε συνεργασία με τη Nova, και πλέον σε κάθε δωμάτιο οι ένοικοι θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του συνδρομητικού.

Ο βαριάντας των τηλεοπτικών επιλογών που προσφέρει πλέον το Makedonia Palace περιλαμβάνει όλα τα κανάλια

της Nova, που καλύπτουν πλήρως όλα τα γούστα. Το ξενοδοχείο φέρνει στο (δοευφορικό) «πιάτο» σας όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως αγώνες Super League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα δημοφιλών αγωνισμάτων όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Εκτός από το αθλητικό περιεχόμενο, οι επισκέπτες του Makedonia Palace θα έχουν πρόσβαση στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ώστε να ενημερώνονται έγκυρα και αξιόπιστα για όλες τις εξελίξεις. Στο πλουραλιστικό αυτό μπουκέτο περιλαμβάνεται και το κανάλι Novalife που προβάλλει αγαπημένες σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς και το παιδικό κανάλι Disney για τους μικρούς επισκέπτες.

Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να επιστεγάσει τη σχέση εμπιστοσύνης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του και το άνοιγμα των ποιοτικών υπηρεσιών της Nova προς τη «βαριά βιομηχανία» της χώρας, η οποία οφείλει να αναβαθμίζει συνεχώς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Makedonia Palace επέλεξε να συνεργαστεί με την Nova την πρώτη και μεγαλύτερη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση που είναι σήμερα και ο μεγαλύτερος πάροχος 3Play υπηρεσιών.

Macedonia Palace Hotel, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Θεσσαλονίκη, 2310897197

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα