Συνελήφθη η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, «Αγγελική»

12:23 2/3/2015 - Πηγή: KoolNews

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε τελικά η «Αγγελική», η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού η οποία αναζητείτο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Αγγελική οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών.

Ποια είναι η «Αγγελική» του Ξηρού

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή γυναίκα που απεικονιζόταν στην ψεύτικη ταυτότητα που βρέθηκε στη γιάφκα της Αναβύσσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό όνομα της 22χρονης είναι «Αγγελική», ενώ η νεαρή φέρεται να είχε νοικιάσει τη γιάφκα του «Μανώλη» της 17Ν που βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη θέση

Πέραχωρα, κοντά στο Λουτράκι.

Από καταγραφές σε κάμερες παρακολούθησης η 22χρονη είχε ταυτοποιηθεί να κινείται σε περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής και στην Ανάβυσσο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε γνωριστεί το καλοκαίρι με τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω συνδέσμου τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα, φέρεται μάλιστα να είναι εκείνη που έκανε κατόπτευση των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να είναι ακριβής χαρτόγραφηση. Μάλιστα, εκτός από το να νοικιάζει σπίτια, η νεαρή φαίνεται πως είχε και τον ρόλο του... ταχυδρόμου του Ξηρού, αφού μετέφερε τα μηνύματα του «Μανώλη» της 17Ν σε μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως η Αγγελική έχει καταγραφεί σε επίσκεψη στον Κορυδαλλό και έτσι εξηγούν οι αστυνομικοί το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στα φυλακισμένα μέλη της οργάνωσης και τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Είχαν συλλάβει λάθος «Αγγελική»

Παράλληλα υπενθυμίζεται πως στις 28 Ιανουαρίου είχε συλληφθή άλλη μία γυναίκα η οποία λανθασμένα θεωρήθηκε πως ήταν η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηορύ. Η τότε σύλληψη είχε γίνει στην Επανομή Θεσσαλονίκης. Στην αρχή οι πληροφορίες ανέφεραν ότι πρόκειται για την 22χρονη Αγγελική της υπόθεσης Ξηρού, που αναζητούσαν οι Αρχές. Τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε.

Η Αγγελική από το Αίγιο είναι ένα από τα δύο πρόσωπα στα οποία είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για το ξετύλιγμα της άγνωστης οργάνωσης αλά 17 Νοέμβρη που έστηνε ο Χριστόδουλος Ξηρός.

The post Συνελήφθη η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, «Αγγελική» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα