Συνεχίζεται το θρίλερ στο λιμάνι του Πειραιά – Κανένα στοιχείο για τα θύματα

14:02 1/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα στοιχεία των δύο ανδρών που τα ξημερώματα της Πέμπτης βρέθηκαν να επιπλέουν νεκροί στη θάλασσα, μέσα στο λιμάνι του Πειραια, κοντά στην πύλη Ε4.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα όταν τα άψυχα κορμιά τους εντοπίστηκαν από άντρες του λιμενικού.

Από τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται ότι πρόκειται για δύο άντρες με ύψος 1,60 μ. και 1,65 μ. περίπου και ηλικίας 60 και 45 αντίστοιχα. Ο ένας είχε γκρίζα μαλλιά με γένια και φορούσε μαύρη φόρμα με ζώνη, καρώ πουκάμισο (άσπρο – μπλε) και ένα παπούτσι, ενώ ο δεύτερος είχε κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε

μαύρο παντελόνι και κόκκινο μπλουζάκι (τύπου polo) με ένα παπούτσι.

Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν στοιχεία ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που μπορούσε να βοηθήσει τις Αρχές να φθάσουν στην ταυτότητα των θυμάτων. Βέβαια οι έρευνες από δύτες του λιμενικού συνεχίζονται για την συλλογή στοιχείων, πιθανών αιτιων ή μαρτυρίων.

Οι δυο σοροί μεταφέρθηκαν αμέσως στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Άγιος Παντελεήμων» και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Νεκροτομείο Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής, από την όποια οι αρμόδιοι θα πάρουν και απαντήσεις, όπως εάν τα δύο θύματα φέρουν τραύματα ή εάν υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν σε έγκλημα, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής είναι και το επικρατέστερο σενάριο. Ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσαν και δύτες του λιμενικού για να αναζητήσουν τα πιθανά αίτια ή ίχνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα