Ο Ζήγρας «καίει» τον Άκη: Ρωτήστε τον για τον γάμο στο Παρίσι και τις διακοπές στη Σαρδηνία

13:50 1/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Συνέχισε την επίθεση κατά του εξαδέλφου του Ακη Τσοχατζόπουλου ο Νίκος Ζήγρας ο οποίος κάλεσε το δικαστήριο να ρωτήσει τον πρώην υπουργό για τις «διακοπές που έκανε στη Σαρδηνία με την Βίκυ Σταμάτη με ιδιωτικό αεροσκάφος. Για τα έξοδα για το γάμο του στο Παρίσι, για τη βάπτιση του παιδιού του στο Πατριαρχείο».

Στη δεύτερη μέρα της απολογίας του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου προηγουμένως είχε παραδεχθεί ότι

παρέδιδε εβδομαδιαίως βαλίτσες με 100.000-150.000 ευρώ στον κ. Τσοχατζόπουλο, ο κ. Ζήγρας προέτρεψε τους δικαστές να ρωτήσουν τον Ακη Τσοχατζόπουλο για το «που βρήκε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ που ξόδεψε για να βγει βουλευτής και να έχει ασυλία».

Σε αυτό το σημείο πήρε τον λόγο ο πρώην υπουργός ο οποίος ανέφερε:«Είναι απολογία κατηγορουμένου αυτό; Κατηγορητήριο είναι αυτό... Δεν μπορούμε να ακούμε ό,τι να είναι».

Ο Νίκος Ζήγρας ισχυρίστηκε ότι η ιστορία ξεκίνησε το 1997-1998 όταν ο εξάδελφός του τον έφερε σε επαφή «με κάποιον Ντίνο Μιχαηλίδη»- πρόκειται γτον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου και ήδη κατηγορούμενο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος- ο οποίος «του έδινε βαλίτσα με μετρητά ή επιταγές σε φάκελο με τελικό παραλήπτη τον Ακη Τσοχατζόπουλο».

Ο εξάδελφος του πρώην υπουργού ισχυρίσθηκε πως αρχικά δεν είχε υποψιαστεί κάτι ύποπτο, αλλά αργότερα κατάλαβε ότι τα χρήματα αυτά ήταν από εξοπλιστικά προγράμματα ενώ τόνισε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος τα γνώριζε όλα και κρατούσε σημειώσεις, ενώ τόνισε πως ο ίδιος δεν είχε κανένα περιουσιακό όφελος από τον εξάδελφό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα