Συνεχίζει να αναστατώνει την Ίμπιζα η Πάρις Χίλτον με το ζεβρέ μπικίνι και τη γουρούνα της [εικόνες και βίντεο]

Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει στην Ίμπιζα η Πάρις Χίλτον, σκοπεύοντας να μείνει για καιρό ακόμα εκεί, αφού ο ήλιος και τα μικροσκοπικά μπικίνι είναι οι δυο μεγάλες αδυναμίες της.

Την Τρίτη, η 32χρονη πάμπλουτη κληρονόμος φόρεσε το ροζ ζεβρέ μπικίνι της και πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών, που στη συνέχεια «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αμερικανίδα celebrity ενημέρωσε τους ακολούθους της στο twitter για το πώς περνάει τη μέρα της, κάνοντας tweets όπως: «Έτοιμη να πάω στην παραλία με το μικροσκοπικό μου ζεβρέ μπικίνι» (Ready to hit the beach in my tiny pink zebra bikini), «Τόσο όμορφη θέα στην παραλία Λας Σαλίνας» (Such a beautiful view at Las Salinas Beach. #Ibiza).

Η ξανθιά εκατομμυριούχος φαίνεται ότι θεωρεί τον εαυτό της αγοροκόριτσο. Γι’ αυτό ανάρτησε και κάποιες άλλες φωτογραφίες της, στις οποίες οδηγεί μια γουρούνα, με την οποία έκανε το γύρο της Ίμπιζας.

Απόψε το βράδυ, Τετάρτη, είναι guest σε γνωστό κλαμπ της περιοχής, όπου θα εκτελέσει χρέη DJ, επιλέγοντας τις μουσικές με τις οποίες θα διασκεδάσουν και θα χορέψουν οι παρευρισκόμενοι.

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Αναζητήσεις
παρις χιλτον σπιτι ιμπιζα
Τυχαία Θέματα