Συμβουλές για να μην σε πει καμία γυναίκα «Κάγκουρα»

12:13 9/2/2015 - Πηγή: KoolNews

Κατά βάθος είναι το μεγάλο σου άγχος! Η πρώτη και η τελευταία σου σκέψη όταν ξυπνήσεις και πριν κοιμηθείς. Δεν θες ή καλύτερα δεν ανέχεσαι να σε πει καμία γυναίκα Κάγκουρα. Το θέμα, όμως, είναι εσύ τι κάνεις γι’ αυτό. Εμείς, δεν έχουμε παρά να σε συμβουλέψουμε να μην κάνεις τα παρακάτω…

Τα βραχιόλια σου βροντούν

Έχουμε πει και αναλύσει πολλές φορές ότι τα βραχιόλια και οι αλυσίδες δεν είναι για τους άντρες. Είναι χαρακτηριστικό των γυναικών. Γι’ αυτό μην τους το κλέβεις! Δεν χρειάζεται να φοράς στα

χέρια σου δεκάδες βραχιολάκια και κορδονάκια, ούτε φυσικά να κοσμεί το λαιμό σου κάποια χρυσή ή ασημένια αλυσίδα.

Είναι μύθος… το δασύτριχό σου στήθος

Είτε δασύτριχο είτε όχι, δεν χρειάζεται οι μπλούζες και τα πουκάμισα να αφήνουν εκτεθειμένο μέρος από το στήθος και το στέρνο σου. Τόσα ωραία μπλουζάκια αντρικά υπάρχουν. Ρίξε μία ματιά στα μαγαζιά, δεν βλάπτει!

Τα χαμηλοκάβαλα τζιν είναι passé!

Αν παραμένεις φαν των 90’s και των χαμηλοκάβαλων τζιν, ήρθε η στιγμή να επανεξετάσεις το φαινόμενο αυτό. Η μόδα έχει προχωρήσει και μαζί με αυτή οφείλεις κι εσύ να διαλέξεις άλλη γραμμή τζιν. Είναι υποχρέωση σου, θα έλεγα!

Τατουάζ μανίκι; Ξανασκέψου το

Δεν λέω είναι της μόδας… Άσε που πια όποιος άντρας δεν έχει τατουάζ δεν είναι σέξι. Ωστόσο, προσπάθησε να αποφύγεις τα τατουάζ μανίκι και ειδικά τα χρωματιστά. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Ειδικά όταν τα αφήνεις εκτεθειμένα από το λευκό και κολλητό φανελάκι!

Πόσες selfie πια;

Facebook, Twitter, Instagram και πάει λέγοντας. Όχι δεν θα σε πει καμία γυναίκα κάγκουρα αν είσαι φαν των μέσων δικτύωσης, σίγουρα όμως θα σε κακολογίσει αν καθημερινά ποστάρεις περισσότερες φωτογραφίες και από εκείνη με σουφρωμένα χειλάκια και κοιλιακούς.

The post Συμβουλές για να μην σε πει καμία γυναίκα «Κάγκουρα» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα