Συνελήφθη ο 23χρονος Αλβανός που αποπλάνησε τη 13χρονη: «Δεν μετανιώνω για ό, τι έγινε»

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 23χρονος Αλβανός που παρέσυρε τη 13χρονη Χριστίνα από τα Σπάτα, που τo έσκασε από το σπίτι της για να τον ακολουθήσει. Ο Μάριον Αγιάζι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στα λουτρά Ελευθερών Καβάλας, όπου και συνελήφθη, με τη βοήθεια κτηνοτρόφου και πρώην εργοδότη του.

Όπως αναφέρει η imerisia.gr, η συνδρομή του συγκεκριμένου άντρα ήταν καταλυτική ώστε και να βρεθεί η ανήλικη από τα Σπάτα, αλλά και στον εντοπισμό του Αλβανού, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε πως η αστυνομία τον αναζητά, παράτησε τη νεαρή κοπέλα μόνη και πεινασμένη.

«Δεν μετανιώνω για ό, τι έγινε»

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο 23χρονος Αλβανός, καθώς στις πρώτες του κουβέντες προς του αστυνομικούς της Διεύθυνσης Καβάλας ανέφερε: «Δεν έχω κάνει τίποτα για να το μετανιώσω».

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, σκόπευε να παραδοθεί από την πρώτη στιγμή που η υπόθεση πήρε τις ανάλογες διαστάσεις, αλλά η 13χρονη δεν το άφηνε να κάνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα φέρεται να δηλώνει μετά τον εντοπισμό της: «Πήγα επειδή το ήθελα. Μην τον κυνηγάτε!».

Τη στιγμή της σύλληψης ο νεαρός βρισκόταν σε θαμνώδη περιοχή, προσπαθώντας να κρυφτεί, ενώ μοιάζει πως εκεί είχε περάσει και την προηγούμενη νύχτα.

H αρχή της ιστορίας και οι επιθέσεις στο Facebook

Η γνωριμία τους είχε γίνει μέσω του Facebook πριν περίπου δύο χρόνια. Μέσω των συνομιλιών τους, ο 23χρονος την έπεισε να φύγει από το σπίτι της όπου και έμενε με τους παππούδες της και την αδερφή της.

Ο εντοπισμός της έγινε το απόγευμα της Δευτέρας όταν άνοιξε το κινητό της. Με τη δημοσιότητα που έλαβε το γεγονός, πλήθος ανθρώπων έδιναν πληροφορίες στην αστυνομία, η οποία με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και διασωστικών ομάδων χτένιζε συγκεκριμένη περιοχή στα Λουτρά των Ελευθερών. Τον 23χρονο βαρύνει η κατηγορία για αρπαγή ανηλίκου.

Εκατοντάδες χρήστες του Facebook, μόλις διέρρευσε το προφίλ του 23χρονου Αλβανού DJ, επισκέφθηκαν τη σελίδα του, με τα σχόλια που αφήνουν το τελευταίο 24ωρο από την στιγμή που έχει δημοσιοποιηθεί το προφίλ του δράστη, να είναι ιδιαιτέρα υβριστικά και απειλητικά. Σε μερικά από τα σχόλια που έχουν αναρτήσει απειλούν τη ζωή του, ενώ κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και έγραψαν ακόμα και ρατσιστικά σχόλια.

Κάτι ακόμα που προκαλεί συζητήσεις είναι ότι σχεδόν όποιον «φίλο» του και να δει κανείς έχει στα σίγουρα μια φωτογραφία ανήλικου παιδιού μπροστά στο προφίλ. Δεν είναι σίγουρο φυσικά εάν είναι πράγματι ανήλικοι πίσω από τις φωτογραφίες, όμως από τους φίλους που έχει, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι έχουν φωτογραφίες παιδικές ή και ονόματα που παραπέμπουν σε νεαρής ηλικίας άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα