Συμφωνία 9 εκ. ευρώ με Ντόρτμουντ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τριετές συμβόλαιο, με το ποσό που θα δαπανήσουν οι Βεστφαλοί να ανέρχεται στα 9 εκατομμύρια ευρώ!

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, και νυν της Βέρντερ Βρέμης, έδειχνε να βρίσκεται πιο κοντά στο Λεβερκούζεν, και τη Μπάγερ, ωστόσο όλα δείχνουν ότι καταλήγει στη Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Kicker,

ο Σωκράτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Μπορούσια, με το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους κιτρινόμαυρους να είναι το «OK» της ομάδας του.

Η πρόταση της Λεβερκούζεν άγγιζε τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν κρίθηκε ικανοποιητικό από τη Βέρντερ, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι η Μπορούσια είναι διατεθειμένη να ανέβει ακόμα και στα 10 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που σημαίνει πως κατά πάσα πιθανότητα ο Σωκράτης θα αλλάξει τα πράσινα για τα κιτρινόμαυρα, από τη νέα σεζόν.

Ο 24χρονος διεθνής αμυντικός αναμένεται να καλύψει το κενό του Φελίπε Σαντάνα, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα μετακομίσει στην Κοιλάδα του Ρουρ, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Σάλκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα