Συγκίνηση και θρήνος – Το τελευταίο αντίο στη Τζένη Βάνου [βίντεο]

16:39 7/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο κόσμος έδωσε το παρόν για να την αποχαιρετήσει και τη χειροκρότησε για μια ακόμη φορά.

Συγγενείς και φίλοι, συνεργάτες αλλά και ο απλός κόσμος, έδωσαν το παρόν στο κοιμητήριο Νέας Σμύρνης όπου αποχαιρέτησαν τη μεγάλη τραγουδίστρια.

Η Βάσια Τριφύλλη εκφώνησε τον επικήδειο λόγο αναφέροντας: «Ήταν η μεγαλύτερη ψυχή που κατέβηκε στη Γη και μας τραγούδησε. Σ' ευχαριστούμε, με τη μοναδική σου φωνή, θα ταξιδεύει ο κόσμος για πάντα».

Το παρόν έδωσαν μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, όπως ο Αντύπας, η Μαίρη Λίντα, ο Γιώργος Κατσαρός και η Άννα Φόνσου. Από τον πολιτικό χώρο

έκαναν την εμφάνιση τους ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο δήμαρχος Ν. Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης , ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Νικήτας Κακλαμάνης και Σοφία Βούλτεψη και πολλοί άλλοι.

«Μεγάλη ιστορία η Τζένη. Ήταν πολύ αγαπημένη μου φίλη και μεγάλη τραγουδίστρια. Εγώ τη Τζένη τη λάτρεψα και την τραγούδησα πάρα πολύ γιατί μου άρεσαν τα τραγούδια της. Να είναι καλά εκεί όπου πάει» δήλωσε σύμφωνα με το Έθνος η Μαίρη Λίντα, ενώ ανάμεσα στα στεφάνια του κόσμου ήταν και εκείνο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα