Στον ανακριτή ο Μπούκουρας της Χρυσής Αυγής – Προσήλθε αυτοβούλως

Αυτοβούλως ενώπιων του ανακριτή εμφανίστηκε ο βουλευτής Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθης Μπούκουρας, μετά τις αποκαλύψεις που φέρονται να έκαναν ενώπιων του ανακριτή οι προστατευόμενοι μάρτυρες που φέρονται να αφορούν και τον ίδιο.

Ο βουλευτής υποστήριξε "ήρθα ενώπιων του ανακριτή καθώς έμαθα ότι ένας ακόμη προστατευόμενος ψευδομάρτυρας ο... (ανέφερε το όνομά του δίνοντας μάλιστα και τοπικό προσδιορισμό της καταγωγής του) επιχειρεί με μυθεύματα να με εμπλέξει".

Μετά

και τις νέες επιβαρυντικές καταθέσεις δύο ακόμη μαρτύρων το ενδεχόμενο για νέα εντάλματα σύλληψης τουλάχιστον δυο βουλευτών της οργάνωσης, του Μπούκουρα και του Γιώργου Γερμενή, είναι ανοιχτό. Σύμφωνα με μαρτυρία, ο «σκληρός πυρήνας» της οργάνωσης απαρτίζεται από 300 με 400 άτομα.

Οι μάρτυρες καίνε τους δυο βουλευτές, και χαρακτηρίζουν τον Γερμενή "λοχαγό" - εκπαιδευτή των ταγμάτων εφόδου, λέγοντας μάλιστα ότι τους εκπαίδευε να μαχαιρώνουν και να καίνε ανθρώπους με καπνογόνα.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο Γερμενής προήχθη σε "ταγματάρχη", λόγω της "καλής δουλειάς του." Για τον Μπούκουρα αποκαλύπτουν ότι έχει στην κατοχή του μεγάλο αριθμό πιστολιών Ζάσταβα, που τα κρύβει στην Κορινθία, ενώ έχει εμπλακεί σε επεισόδια με λαθρομετανάστες.

Οι μάρτυρες καταθέτουν ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία για τους Κασιδιάρη, Παναγιώταρο - τους οποίους χαρακτηρίζουν αντίστοιχα πρώτο και δεύτερο υπαρχηγό της ΧΑ, αλλά και για τον Παππά - οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα θα κληθούν σε συμπληρωματική απολογία.

Keywords
Τυχαία Θέματα