Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη [εικόνες]

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από την περασμένη άνοιξη είδε την προσωπική του ζωή να αλλάζει ριζικά εξαιτίας μιας γοητευτικής γυναίκας που του έκλεψε την καρδιά. Ο λόγος για την Ιόλη Φωτοπούλου επιχειρηματία και λάτρη της μόδας, με την οποία γνωρίστηκε σε κοσμική εκδήλωση όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι.

Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκαν έδειξαν να γοητεύονται ο ένας από τον άλλον. Σύντομα ήρθαν οι πρώτες συναντήσεις και ξεκίνησαν να κάνουν συχνά παρέα.

Χαμηλού προφίλ άνθρωποι και οι δύο, κατάφεραν να διασφαλίσουν τη διακριτικότητα που ζητούσαν,

κρατώντας τα ραντεβού τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τις λίγες φορές, μάλιστα, που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην ίδια εκδήλωση ήταν στα μέσα του καλοκαιριού, όταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε το παρών στο πάρτυ εγκαινίων του Pope Up Store στο Κολωνάκι το οποίο ανήκει και στην ίδια.

Με την επιστροφή στην Αθήνα και την καθημερινότητα, εμφανίστηκαν και τα πρώτα σύννεφα στην σχέση τους. Όπως επισημαίνουν μάλιστα στο δημοσίευμα της Realnews φίλοι του ζευγαριού, το φορτωμένο πρόγραμμα του υπουργού αλλά και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ι. Φωτοπούλου τους έχουν αναγκάσει να μένουν χωριστά κάτι που θα τους βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν την σχέση τους. Το τελευταίο καιρό πάντως το ζευγάρι δεν είναι μαζί όμως όλοι όσοι τους ξέρουν μιλούν για μια παροδική κρίση που θα ξεπεραστεί.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα