Στην Αθήνα την Τρίτη ο Ίθαν Κοκ για το Before Midnight- Ποια σουίτα διάλεξε στη «Μεγάλη Βρετανία»

Στην ελληνική πρωτεύουσα θα βρεθεί την Τρίτη ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ιθαν Χοκ με την οικογένεια του ενώ μια πολυτελής σουίτα τους περιμένει ήδη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Ο Ίθαν Χοκ έρχεται για την πρεμιέρα της ταινίας του «Πριν τα μεσάνυχτα» στον θερινό κινηματογράφο Θησείον – τον ομορφότερο του κόσμου σύμφωνα με το CNN.

Η Σίβυλλα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της από μια τέτοια άφιξη
και αποκαλύπτει στο σημερινό Βήμα: «Αισθάνομαι ένα έντονο κύμα συγκίνησης να με κυριεύει! Επιτέλους. Η πλατεία Συντάγματος, η ταλαιπωρημένη αυτή πλατεία, η οποία πολλές φορές θύμιζε πεδίο μάχης, είναι έτοιμη να υποδεχθεί VIP προσκεκλημένους.

Ο δρόμος έξω ακριβώς από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και το ανακαινισμένο “King George” είναι γεμάτος από μαύρα, πολυτελή Jeep και VIP καλογυαλισμένα πουλμανάκια με ακριβά δερμάτινα καθίσματα τα οποία μεταφέρουν τουρίστες υψηλής οικονομικής στάθμης.

Αστυνομικοί, doormen να πηγαινοέρχονται μεταφέροντας βαλίτσες με logo διεθνών οίκων, boduguards, γιορκσάιρ και πεκινουά να γαυγίζουν δαιμονισμένα. Νιώθω ότι η Ώντρευ Χέπμπορν, η super elegant αυτή γυναίκα του παγκοσμίου κινηματογράφου θα… πεταχτεί από κάποια γωνιά κρατώντας από το ακριβό δερμάτινο λουρί το αγαπημένο της yorkie. Τον περίφημο Mr. Famous.

Η Αθήνα ζει και πάλι μεγάλες στιγμές. Big stars, jet setters και μεγαλοεπιχειρηματίες φθάνουν στην ελληνική πρωτεύουσα θυμίζοντας παλιές, λαμπερές, αγαπημένες εποχές.

Ο διάσημος Αμερικανός σταρ Ίθαν Χοκ επέλεξε, ενώ βρισκόταν ακόμα στην Αμερική, την σουίτα που θα διαμείνει με την οικογένεια του. Είναι μία απλή σουίτα, σε έναν από τους τελευταίους ορόφους του ξενοδοχείου. Ο ηθοποιός διευκρίνισε ότι δεν επιθυμούσε κάποια πολυτελή, τεράστια σουίτα, τύπου Royal κλπ. Ο Ίθαν αισθάνεται πολύ άνετα άλλωστε κοντά στους Έλληνες φίλους του. Τις λεπτομέρειες της διαμονής του στην «Μεγάλη Βρετανία» φρόντισε άλλωστε ο παραγωγός του, κ. Χρήστος Κωνσταντακόπουλος. Η οικογένεια Χοκ φθάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης, 11 Ιουνίου.

Και πάλι διακοπές στο “Costa Navarino”

Ο γιος του αείμνηστου καπετάν Βασίλη είναι ιδιοκτήτης μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του, του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “Costa Navarino” (ανήκει και αυτό στον Όμιλο Starwood όπως και η “Grande Bretagne”). Εκεί όπου γυρίστηκε ένα μεγάλο μέρος της ταινίας «Πριν τα Μεσάνυχτα», με πρωταγωνιστές τον Ίθαν Χοκ και την Ζιλί Ντελπί. Ο κ. Κωνσταντακόπουλος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του κινηματογράφου, εφόσον είναι και ο producer της ταινίας “Only lovers left alive” του Τζάρμους, η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η οικογένεια Χοκ, μετά την σύντομη αθηναϊκή διαμονή της θα αναχωρήσει για την Πύλο και το “Costa Navarino”, όπου θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές.

Το φιλί με την Αντζελίνα και οι βόλτες στην Πλάκα

Επιλέγω να μην αναφερθώ και πάλι στις κακόγουστες ενδυματολογικές επιλογές του Mr. Χοκ. Οι βόλτες του στην Μεσσηνία το περασμένο καλοκαίρι με ρούχα που θύμιζαν… τρελό έφηβο της δεκαετίας του ’80. Προτιμώ να γυρίσω την σκέψη μου σε πρόσφατη συνέντευξη του Ίθαν. Όταν εκείνος δήλωνε σε τηλεοπτικό δίκτυο των Η.Π.Α ότι έπαθε την πλάκα του μόλις τον φίλησε η Αντζελίνα Τζολί. Όλα αυτά στη διάρκεια επαγγελματικής τους συνεργασίας (κάποιοι υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα ότι οι δύο stars «προχώρησαν» περισσότερο. Κανείς όμως δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά).

Τι θα κάνεις όμως ο κ. Χοκ, η σύζυγός του Ryan Shawhughes και τα παιδιά τους στην Αθήνα; Η οικογένεια έχει κλείσει τραπέζι για dinner στο Roof Garden του ξενοδοχείου. Βόλτες στην Πλάκα, το Σούνιο, την Ακρόπολη. Συνάντηση για φιλική κουβέντα με τους κ.κ. Κωνσταντακόπουλο, Θόδωρο Βασιλάκη της Aegean (διοργανωτή του διεθνούς τουρνουά golf στο “C.N”) και λίγους ακόμα επιχειρηματίες.

Την Τρίτη το βράδυ -όπως είναι γνωστό- οι πρωταγωνιστές της ερωτικής ιστορίας «Πριν τα Μεσάνυχτα» θα παρευρεθούν στην ελληνική πρεμιέρα της ταινίας μαζί με τον Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Σινέ Θησείο». Το Θησείο… Με αρκετά πέτρινα σπίτια με βουκαμβίλιες, πεζόδρομους και τραπεζάκια έξω. Οι παραδοσιακές ελληνικές γειτονιές που λατρεύει ο Ίθαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα