Στη Φιορεντίνα για τον Κασάμι ο Ραϊόλα

06:40 7/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο ατζέντης του Παϊτίμ Κασάμι και του Ιμπραΐμ Αφελάι, Μίνο Ραϊόλα παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για την υπόθεση του Ολλανδού στον Ολυμπιακό και τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Φιορεντίνα για τον Παϊτίμ Κασάμι...

Μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα «web10.elfvoetbal.nl», ο Μίνο Ραϊόλο τοποθετήθηκε για την... κόντρα που έχει ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας,

Μίτσελ, με τον δανεικό εκ Μπαρτσελόνα, Ιμπραΐμ Αφελάι. «Η κατάσταση γύρω από τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για λογαριασμό του. Τώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την απόκτησή του. Όχι, η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ραϊόλα, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ιταλία για να συζητήσει με τους ανθρώπους της Φιορεντίνα, για τον Ελβετό, Παϊτίμ Κασάμι. «Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι εδώ, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν μπορώ να αναφερθώ σε σύλλογο», τόνισε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «βιόλα» για τον Κασάμι.

Συν τοις άλλοις, το όνομα του Μάρτιν Γιόλ «έπαιξε» στα ΜΜΕ, ως τον αντικαταστάτη του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Μίνο Ραϊόλα για το συγκεκριμένο, είπε: «Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα».

The post Στη Φιορεντίνα για τον Κασάμι ο Ραϊόλα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα