Σταύρος Θεοδωράκης: «Έχω μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου, εγώ μπορώ να σώσω τη χώρα» [βίντεο]

Μια δήλωση άκρατης αυτοπεποίθησης που θα συζητηθεί και θα τον ακολουθεί για καιρό έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας σε πολίτες του Ωραιόκαστρου Θεσσαλονίκης που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν να αναπτύσσει τις θέσεις του κόμματός του σε τοπικό cafe.

Ο κ. Θεοδωράκης σε μια αποστροφή της ομιλίας του προς τους συγκεντρωμένους είπε χαρακτηριστικά: Μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει -και το

δέχομαι- ότι έχω πολύ μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Έχω μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Δηλαδή, θα στο πω εδώ στο Ωραιόκαστρο ότι εγώ μπορώ να σώσω τη χώρα. Το πιστεύω ότι εγώ μαζί με κάποιους άλλους ππου πολλοί είναι και εδώ μέσα μπορούμε να σώσουμε τη χώρα. Αυτή είναι η μόνη κατηγορία που πραγματικά αποδέχομαι...»

Η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη ξεκίνησε το πρωί του Σαββάτου από τον Λαγκαδά, βρέθηκε στους Αμπελόκηπους, στη Θέρμη με τελικό προορισμό το Ωραιόκαστρο.

Στο γεμάτο από κόσμο café ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για το «ποτάμι» και δέχτηκε ερωτήσεις από το κοινό. Παρούσα στη συγκέντρωση ήταν και η ανεξάρτητη βουλευτής Β' Θεσσαλοννίκης Κατερίνα Μάρκου.

Πηγή: oraiokastrotime.gr

The post Σταύρος Θεοδωράκης: «Έχω μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου, εγώ μπορώ να σώσω τη χώρα» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα