Προσεχώς! Οι καλύτερες ταινίες που θα δεις μέχρι το τέλος του 2014 [μέρος β’]

Οι ταινίες που θα δεις μέχρι τέλος του έτους και θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον δεν έχουν τέλος. Μετά το χθεσινό πρώτο μέρος, δες μερικές ακόμα που σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν!

«Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» επιστρέφουν με τη δικιά τους ταινία! Οι Σκίπερ, Κοβάλσκι, Ρίκο και Στρατιώτης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με μια μυστική οργάνωση, το Βόρειο Άνεμο, αρχηγός της οποίας είναι ο ωραίος Πράκτορας, προκειμένου να σταματήσουν τον μοχθηρό Δρ. Οκτάβιο Μυαλάτη πριν καταστρέψει τον κόσμο.

Στο ίδιο πνεύμα με τους «Άθικτους», η «Σάμπα» είναι μια κοινωνική κωμωδία που αφηγείται

μια συγκινητική και παγκόσμια ιστορία με χαρακτήρες προσφιλείς και οικείους. Ο Oμάρ Σι, από τους «Άθικτους», θα υποδύεται αυτή τη φορά έναν παράνομο μετανάστη.

Στις 18 Δεκεμβρίου, την πρώτη επίσημη θα κάνει η ταινία «Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών». Το φιλμ αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, «Χόμπι». Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του. Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον έχει στείλει λεγεώνες από Όρκς για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν, είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

Βρισκόμαστε στην παγκόσμια οικονομική ύφεση του 1929. Οι νεόνυμφοι Τζορτζ (Μπράντλεϊ Κούπερ) και Σερίνα Πέμπερτον (Τζένιφερ Λόρενς) ταξιδεύουν από τη Βοστώνη στα βουνά της Βόρειας Καρολίνας, όπου χτίζουν μια αυτοκρατορία ξυλείας. Η Σερίνα, δυναμική και φιλόδοξη ανακαλύπτει ότι ο άντρας της έχει ένα εξώγαμο διάδοχο. Όταν η Σερίνα μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, το μέλλον της αυτοκρατορίας των Πέμπερτον απειλείται . Με μίσος αρχίζει να σχεδιάζει το φόνο του κρυφού γιου του Τζορτζ, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει την ακίνητη περιουσία τους προτού την κατασχέσει η κυβέρνηση. Η ταινία «Serena» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρον Ρας, σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ.

Λίγες μέρες πριν την εκπνοή του έτους, στις 25 Δεκεμβρίου, κάνει πρεμιέρα και το «Asterix: The land of the gods». Έτος 50 π.Χ. Όλη η Γαλατία βρίσκεται υπό Ρωμαϊκή κατοχή. Όλη, εκτός από το γνωστό μικρό γαλατικό χωριό. Αυτή τη φορά ο Ιούλιος Καίσαρας, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις λεγεώνες του και βρίσκει νέο τρόπο να κατακτήσει τους Γαλάτες. Θα αλλοιώσει τα έθιμα και την καθημερινότητά τους, ώστε να τους μετατρέψει σε Ρωμαίους. Για να το πετύχει αυτό, χτίζει ρωμαϊκού τύπου κατοικίες γύρω από το μικρό γαλατικό χωριό, στις οποίες θα κατοικίσουν Ρωμαίοι πολίτες, έτσι ώστε να μεταφέρουν παράλληλα και τον τρόπο ζωής τους στην περιοχή. Θα καταφέρει ο Αστερίξ να αποτρέψει τα σχέδια του Καίσαρα και να πείσει τους φίλους του να μην ακολουθήσουν τα μοντέρνα ρωμαϊκά ήθη; Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την γαλατική τους ταυτότητα, σώζοντας έτσι το χωριό τους από αυτόν τον διαφορετικό κίνδυνο;

Μια σκοτεινή περιπέτεια φαντασίας και μαγείας στα χνάρια του Χάρι Πότερ, με τίτλο «Seventh son», έρχεται αυτή τη σεζόν, για να ενθουσιάσει το κοινό που αρέσκεται στις εντυπωσιακές οπτικά και σεναριακά μπλοκμπάστερ ταινίες από τον γνώριμο στο κοινό, Ρώσο σκηνοθέτη, Σεργκέι Μποντρόφ. Η νέα υπερπαραγωγή βασίζεται στα σκοτεινά παραμύθια του Τζόζεφ Ντιλέινι, «Spook’s apprentice», με πρωταγωνιστές τους Τζεφ Μπρίτζες, Τζούλιαν Μουρ, Κιτ Χάριγκτον και Μπεν Μπαρνς. Ένα νεαρό παιδί που βλέπει πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν, θα μαθητεύσει στο πλευρό ενός μάγου, ώστε να επιτύχει αυτό που δεν κατάφερε κανένας άλλος: να μάθει να αντιμετωπίζει επιτυχώς το κακό που ενσαρκώνει η μάγισσα Τζούλιαν Μουρ σε μια δύσκολη μάχη, ανάμεσα στις δυνάμεις του υπερφυσικού κι εκείνες του ανθρώπινου είδους.

The post Προσεχώς! Οι καλύτερες ταινίες που θα δεις μέχρι το τέλος του 2014 [μέρος β’] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα