Σταμάτης Νεδιλάκης: Ο… θεός του ξύλου, έπλασε τα ξύλινα παπιγιόν

Ο Σταμάτης Νεδιλάκης είναι απόφοιτος της σχολής σχεδιασμού και τεχνολογίας ξύλου και επίπλου. Βρέθηκε από την Αλεξανδρούπολη στην Καρδίτσα, όπου σπούδασε, δουλεύει και έκανε οικογένεια. Θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους νέους σχεδιαστές ειδικών κατασκευών για σπίτια.

Ανάμεσα στις αναπαλαιώσεις, την κατασκευή και τον σχεδιασμό ξύλινων επίπλων, κατασκεύασε τα δικά του ξύλινα χειροποίητα παπιγιόν γιατί στη ζωή του και στο ντύσιμό του του αρέσει η άποψη!

Η

ιδέα, άρεσε και σύντομα εξελίχθηκε σε επιχείρηση. Τα ξύλινα παπιγιόν μέσα σε ελάχιστο χρόνο εξελίσσονται στη νέα hot πρόταση για τους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίσουν.

Φτιαγμένα στο χέρι, απο μασίφ ξύλα δρυός, μεράντι, καρυδιάς κ.α. σε πλήθος χαράξεων και συνδυασμό χρωμάτων σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με λεπτομέρειες υφάσματος, τα ξύλινα παπιγιόν από την 27 Wooden Accessories ήρθαν για μείνουν!

Παπιγιόν για γυναίκες και παιδιά

Τα παπιγιόν δεν απευθύνονται μόνο σε άνδρες αφού διατίθενται σε κοκαλάκια, καρφίτσες αλλά και για τις πιο τολμηρές σε παπιγιόν λαιμού με γυναικεία πινελιά!

Και αν εσείς ονειρεύεστε το δικό σας μοναδικό σχέδιο στο παπιγιόν τότε δεν έχετε παρά να κάνετε την δική σας προσωπική παραγγελία!

Και το μόνο που δεν πρέπει να σας απασχολήσει είναι η τιμή, αφού τα made in Greece ξύλινα παπιγιόν της 27 Wooden Accessories κυμαίνονται σε πολύ χαμηλές τιμές!

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Θα τα βρείτε στo facebook:

https://www.facebook.com/pages/27-Wooden-Accessories/670753586342143

Keywords
Τυχαία Θέματα